אסתר שלום!

אסתר שלום!

הפנו אותי לכאן מפורום הנקה. אשמח לתגובה, שלך או של יועצת הנקה אחרת. יש לי תינוק בן 11 חודשים. ההנקה שלו לא היתה קלה בתחילה עבורי או עבורו. (נולד פג ועבר זמן עד שעברנו להנקה ישירה) ולכן, ההנקה יקרה לי מאוד. הוא ינק עד גיל 8 וחצי חודשים הנקה מלאה. ועד גיל 10 חודשים בכלל. לפני כחודש התאשפזתי, בהתחלה בשל התייבשות ואח"כ בשל זיהום בבטן. הייתי מאושפזת במשך שבועיים וחצי בטיפול נמרץ ועברתי 2 ניתוחי בטן. במשך שבוע נוסף הייתי מאושפזת במחלקה כירוגית. אני מטופלת בסטרואידים דרך הפה (30 מליגרם ליום) וכן בקלקסן. הבן שלי מסרב לינוק. ואני מתגעגעת כל כך להנקה. הייתי שמחה לחזור להנקה אפילו של פעם ביום. אבל אני לא יודעת אם מותר לי לעשות כך , מבחינת התרופות שאני מקבלת, ואם כן, האם ניתן לעשות כן. בנוסף, השדיים שלי קטנו כבר, ויוצא מעט מאוד חלב בלחיצה. וגם כשיוצא הוא סמיך ודביק. יש דרך לחזור להניק? יש מה לעשות?

Relactation

YOu can get your milk supply back up by pumping. Until you have more milk, your baby may not want to breastfeed, unless you offer him the breast when he is not hungry. I think you should make an appointment with dr |Leibovitch to start working on your milk supply. Those meds are ok when you are breastfeeding. PHone number of dr Leibovitch: 09 8858256 Let us know what happens. we will cheer you on!!​

michalattia

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

את בטוח יכולה לעשות את זה. אולי מישהי מהמניקות שהצליחו בהחזרת חלב יוכלו לתמוך בך בתהליך. יש פה כמה בפורום. הי בנות... קדימה לעודד!!

אני עשתי את זה!

חשוב מאוד לשאוב כ 8 פעמים ביום - זה נשמע נורא אבל מתרגלים ואפילו זה נכנס לשגרה...
אני ממליצה בחום על דר ליבוביץ שעזרה לי מאוד בשיקום ההנקה אם יש לך שאלוץ אשמח לענות לך בהצלחה! אמא שלא מוותרת

למעלה