אסתר שלום ,

tzukit1

New member
אסתר שלום ,

אני בהריון שני. אחרי הלידה הקודמת ניתקלתי בכל בעיות ההנקה האפשריות - אבל התגברנו על כל הקשיים - הרבה בזכותך - עזרת לי המון - והינקתי עד 10 חודשים ( אני עובדת עד 16:00). הבעיה הראשונית היתה - פיטמות די שקועות ( לא מאוד שקועות) - והקטנה ממש לא התחברה כמו שצרים ( עם סיליקיון לא היסתדרתי). הייתי אז אצל מדריכת הנקה שאמרה לי שיש הכנות שאפשר לעשות עוד בסוף ההריון - לקראת הלידה. ולשאלתי : מה אני יכולה לעשות - כדי שהפעם נתחיל ברגל ימין ??? תודה.

First of all, flat nipples are not

a problem. Try to understand breastfeeding........the baby feeds from the breast and not from the nipple. The nipple is where the milk comes out, but the baby does not have to latch onto the nipple, only onto as much of the hila as possible under the nipple. Look, at the pictures of latch in the gallery in this forum. If your baby does not get a motsets or an artificial nipple in the first few weeks, then he will have no problem to latch. If you give birth in our hospital, then I will help you and you will see that you don't have to prepare anything except your knowledge of breastfeeding!!​

לאה_מ

New member
תרגום: ראשית, פטמות שטוחות אינן

מהוות בעיה. נסי להבין הנקה..... התינוק יונק מהשד ולא מהפטמה. הפטמה היא המקום שממנו יוצא החלב, אבל התינוק לא צריך לתפוס את הפטמה, אלא לתפוס כמה שיותר מההילה שמתחת לפטמה. הסתכלי בתמונות התפיסה בגלריה של הפורום. אם התינוק שלך אינו מקבל מוצץ או פטמה מלאכותית במשך השבועות הראשונים, לא תהיה לו בעיית תפיסה. אם תלדי בבית החולים שלנו (ליס), אני אעזור לך, ותראי שאת לא צריכה להכין כלום מלבד ידע שלך בהנקה!!

tzukit1

New member
אני אלד בירושלים - מבחינת ייעוץ

להנקה על איזה בית חולים את ממליצה יותר ???

למעלה