אסתר שלום,

מרב.

New member
אסתר שלום,

שאלתי בפורום הנקה, אבל אולי יהיו לך עיצות ותשובות: אני שואבת חלב מדי לילה כיוון שאיתם ישן לילה שלם (טפו-חמסה-מלח-שום) ויוצא שאני מתעוררת עם גודש נוראי בבוקר+ שלוליות מעלי, מתחתי ומצדדי. למרות שאיתם ישן כך מגיל שבועיים ואף לפני, הגוף עדיין לא התאים את עצמו כנראה, ומכיוון שלא נעים לי להתעורר כך, החלטתי להתחיל לשאוב בלילה. זה מקל במקצת את הגודש וחוסך את השלוליות, הענין הוא שמדי לילה מצטרפים לפריזר 200CC (יש לי כבר קרוב ל-1.5 ליטר) ואין לי צורך בהם, מאחר ואני עם איתם כל היום ואהיה איתו עד גיל חצי שנה או סמוך לו (כך שגם אם אשאב- אתחיל חודש לפני שאחזור לעבודה ולא עכשיו). שאלתי חברה שאינה יכולה להניק (ביתה בת 4 חודשים) אם היא רוצה והיא סרבה (אמרה שחלב אם לא ישביע כמו תמ"ל. היא צודקת, אבל איך אפשר להשוות חלב אם לתמ"ל? בכל אופן, לא רציתי להתווכח ולשכנע אותה). השאלה שלי- מה אפשר לעשות עם החלב? הייתי רוצה לתיתו למישהי שאינה יכולה להניק או אולי יש לך רעיון אחר? ובנוסף- האם יכול להיות שהגוף אינו מתאים את עצמו לחוסר הביקוש ליניקה בלילה כיוון שמדובר בהרבה שעות של חוסר הנקה? הכוונה- האם יכול להיות שלמרות שאיתם לא מתעורר לינוק בלילה, בכל זאת הגוף אינו "עומד" בכ"כ הרבה שעות של חוסר ביקוש (8-10 שעות) ומתחיל ליצר לבד? (אני לא בטוחה שבהבהרה הסברתי את עצמי טוב יותר מקודם, מקוה שתביני את השאלה..) תודה רבה,

I have a mom with triplets

who may need your milk. YOu may have to undergo tests to rule out AIDS and Hepatitis B in order to allow other babies to use your milk. Here is the number of the nurse ( IBCLC)who needs the milk: her name is Elana: 08-6583319. Please call before or after Shabbat. Let us know what happens.​

מרב.

New member
אסתר,

יצרתי איתם קשר- והיום מעבירה נגלה ראשונה... שבת שלום!

למעלה