אסתר עופרים

shellyland

New member
אסתר עופרים

הזמרת אסתר עופרים מגיעה לארץ לקונצרט חגיגי לרגל יום המאבק הבינלאומי באלימות נגד נשים. היא תלווה על ידי יוני רכטר והתזמורת הסימפונית ירושלים רשות השידור בניצוחו של רפי קדישזון. הופעת האמנים המשתתפים הנה תרומה וכל ההכנסות מהאירוע יוקדשו לפעילות מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית בירושלים, לקידום המאבק החברתי באלימות מינית וסיוע נפשי לנפגעות. האירוע יתקיים במוצ"ש, ה-16 בנובמבר 2002 בשעה 20:00 בבנייני האומה בירושלים. כרטיסים במחירים 100 ש"ח, 180 ש"ח ו-250 ש"ח ניתן לרכוש דרכי, או במשרדי "קלעים" ו"בימות" בירושלים. הכרטיס מהווה קבלה כתרומה המוכרת לצרכי מס.

magy

New member
כשני עופרים תאומי..........

פרפרוש הוא נהג לעגון על פרח בגן עת עיניו שוטטו לפרח אחר הוא אהב את הצוּף של כַּעֶת ושל כאן ועל שום הזדמנות לא רצה לוותר הוא פרפר צבעוני שיודע רחוֹף אך גם אם הפרח מפלסטיק עשוי ימשיך הוא לעוּף, ימשיך גם לרדוֹף כי כל מבוּקשו, לקבל קצת ביטוּי ואין הוא מבחין בצבעים וריחוֹת יממה לו, לרווֹת צמאונו ואין הוא שוקל מימדים או צורות הוא חושב כל ימיו על אונו מפרח לפרח כשיכור הוא נודד לא זוכר אם ברח או נחת ואולי הפרפר שלנו בודד? והוא לא מסתפק באחת והפרחים? הם לא קראו את השיר...הזה.

טשטושה

New member
היו לילות, אני אותם זוכרת...

אני אותם, עד סוף ימי אשא.. אסתר עופרים היתה מבחינתי כוכבת הילדות שלי, לא יכולה לשכוח את ההופעות שלה - את השירים ששרה, את ה- SHOW - השמור רק לה..... שיתנו את הכסף למי שהם רוצים (אלימות נגד נשים זה חשוב מאוד) את ההופעה - א נ י ר צ ה ל ר א ו ת !!!!!! ערב טוב, טש

magy

New member
המטרה קדושה -

איסוף כסף למניעת אלימות....... גם אני רוצה לראות אותה.....אבל לא אעלה לירושלים....... שתבוא לפה.....

Sודית

New member
אני בדיור עכשיו.....

שומעת את השיר הנפלא....היו ימים.... אבל לא עם אסתר, אלא ריטה.... שיר מדהים וריטה מבצעת אותו נפלא. סודית בימים ובלילות.

אסתר עופרים........ובאמת וגם לדעתי

אחד מהשירים היפים שיש לנו הוא השיר היו לילות............. אני מעדיפה את אסתר עופרים בשיר הזה..........הבצוע שלה מנדף ריח וטעם של פעם................

למעלה