אסתר היי

tha max

New member
אסתר היי

כולן ממליצות לי לשאול אותך אז ככה עמיתי הקטנה היתה מניקה כמה שהיא רוצה ומתי שהיא רוצה אבל הבעיה היתה כשהיא התחילה להקיא (כבר שאלתי אותך על ההקאות). האחות בטיפת חלב אמרה לי שאם זה קורה הרבה ללכת לרופא וזה מה שעשיתי הרופא בדק אותה ובכל זאת שלח אותי למיון כי הוא פחד שיש לה חסימה במעיים במיון הבדיקות יצאו תקינות והיתה שם רופא שהמליצה לי למשוך אותה 3 שעות בין הנקה להנקה ולתת 5 עד 7 דקות מכל צד. אה במיון שקלנו את עמיתי לפני הנקה 4.200 ואחרי הנקה של כ- 20 דקות (כמה שעמית דרשה) היא שקלה 4.400 ממש אכלה המון אז בגלל זה הרופא אמרה לי למשוך אותה ככה ולתת גם בגבול. אני ממש מפוצצת בחלב מלאה אולי בגלל זה עמית בולעת המון. אני מצליחה למשוך את עמית במשך היום אבל בלילה אין מצב היא צורחת בטרוף אז אני נותנת לה והיא לא מפסיקה אני מזה מבולבלת. תודה רבה מחכה לתשובה ענת

NO way!!

Dont´ make your baby wait 3 hours. There are better solutions. give your baby the first breast until she is satisfied, then change her diaper. Instead of going to the second breast, go back to the first breast. for the next three hours, stay on that breast every time she wants to feed. When three hours have passed, you can start using the other breast. this will slightly decrease your milk supply, but will help the plitot. Is your baby gaining weight well? sorry to say, but doctors do not understand anything about breastfeeding. the doctor who checked you is not correct in his suggestions. That would be correct if you were feeding artificial milk, but you are not. Let me know what happens!!​

justmom

New member
תרגום: בשום אופן לא!

אל תכריחי את התינוקת שלך לחכת 3 שעות. יש יפתרונות טובים יותר. תני לתינוקת שלך את הצד הראשון עד שתשבע, ואחר-כך החליפי לה חיתול. במקום לעבור לשד השני, חזרי לשד הראשון. בשלוש השעות הבאות הישארי על השד הזה בכל פעם שהיא תרצה לינוק. אחרי שלוש שעות תוכלי לעבור להשתמש בשד השני. זה יפחית מעט את אספקת החלב שלך, אבל יסייע לפליטות. האם התינוקת שלך עולה במשקל טוב? לצערי עלי לומר שרופאים לא מבינים כלום בהנקה. ההצעות של הרופא שבדק אתכם לא נכונות. הן היו נכונות אם היית נותנת לתינוקת שלך תמ"ל, אבל את לא. עדכני אותי מה קורה!

tha max

New member
תודה אסתר

אני ינסה את מה שאמרת ויעדכן אותך. וכן עמיתי עולה במשקל אני לא יודעת כמה עכשיו אבל מאז הלידה היא עלתה קילו 3300 4250 והיא נראת בסדר גמור עם מצב רוח טוב

למה נכון לנהוג כך עם תמ"ל?

הרעיון של מניעת אוכל מתינוק רעב ממש קשה לי לתפיסה. מענין אותי לצורך עינין זה מה ההבדל בין תמ"ל לחלב אם. נראה לי שמבחינת סמיכות הם די דומים, לא?

Artificial milk is made from

cow´s milk protein. It forms hard curds in the babys stomach and takes much longer to digest. Overfeeding can be problematic for the baby´s immature digestive system. There is no overfeeding with breast milk as you know. Even if babies are "fat" when they are small, they usually lose the fat by age 2.​

תודה על התשובה. אחד הדברים הראשונים

שלימדת אותי הוא שאין אכילת יתר אצל יונקים. ונכון, עוד שבועיים יותם חוגג יומולדת שנתיים ואכן כל השומנים "ההם" נעלמו

justmom

New member
תרגום: תמ"ל מיוצר

מחלבון חלב פרה. הוא יוצר גושים גבינתיים קשים בקיבת התינוק ומתעכל הרבה יותר לאט. האכלת יתר עלולה להיות בעייתית למערכת העיכול הלא בשלה דל התינוק. כמו שאת יודעת, בחלב אם אין האכלת יתר. גם אם תינוקות "שמנים" כשהם קטנים, בדרך כלל הם מורידים א ת השומן הזה עד גיל שנתיים.

למעלה