אסתי מFOX על נינט בכתבה...

• פותח הנושא SG12
  • פורסם בתאריך

SG12

New member
אסתי מFOX על נינט בכתבה...

יש כתבה גדולה על אסתי המחליפה של יב"ז בFOX והיא אמרה שהיא לא מתלהבת מיודה אבל מנינט כן!! הנה ציטוטים: אז מה חשבת עליו כלום? אדישות מוחלטת? האמת שחשבתי שהוא בנאדם מסכן, עם כל העיתונות הזאת מסביבו. אחרי שפגשתי אותו גיליתי שהוא נורא נחמד ושהוא באמת סובל מהעיתונות הזאת. למעשה מי שגורם ללבה של גינזבורג לדהור היא דווקא החברה המפורסמת של לוי. "איזה כוסית על החברה שלך", היא נאנחת כשנינט שולחת ליודה תמונה שלה בנייד, היית רוצה לצאת לבליינד דייט עם יודה ונינט? אני שואלת אותה. "מצדי רק עם נינט", היא מתמוגגת. אני מקנאה ביודה שהוא איתה. פעם ראיתי אותה באיזושהיא חנות והיא אמרה "וואו את נורא י]פה" ואני כל כך התרגשתי "וואי היא כזאת פצצה.." ומשהו נוסף ליודה היה יומהולדת ונינט עשתה לו הפתעה אז יודה על נינט: "המפיקה האנגלייה שלנו מבולבלת. "התקשרה אליי מישהי בשם נונה?נינה? היא אומרת. איזה זמרת ישראלית אחת, יכול להיות? היא אמרה לי שזה היוםהולדת שלו ואז נתנה לי מספר כ"א וביקשה ממני למלא את החדר בשוקולדים, יין ופרחים..ב200 פאונד תגידי הם סופרסטאטרים? "הכי גדולים שיש" אני עונה לה, "סופרסטארית או לא "היא צריכה להיזהר לא לחנוק את גודה(יודה) תביני עד כמה היא מטורפת עליו היא שלחה לי ברכה בפקס וביקשה ממני לקשט אותו בסמיילים ונצנצים שהבחור המסכן לא ירגיש שהוא מקבל סתם נייר לא אישי..." יודה עדיין לא יודע על ההפתעה והוא מבואס ואז הוא אומר שהייתה לו חצי שנה קשה עם פרידה, אהבה חדשה, האלופה.. והכתבת שואלת אותו "לפחות יש לך את נינה.." כן הוא אומר זה נכון נינט לקחה אותי למחוזות שלא הכרתי. היא מוציאה ממני את כל האני שבי. את כל מה שהיה ניחבא. פעם חשבתי שחיצוניות זה בכל, שמה שאומרים והדימוי הציבורי שלך זה כל נמה שניחשב. הייתי ניפגע ומתייסר ומנהל את חיי לפי זה- הייתי נאחז במה יגידו ומה אומרים עליי כמה אני מוכשר וכמה אני יפה. לאט לאט אני מרגיש שעליתי על דרך אמיתית יותר, וכל המחיר הכבד ששילמנו במובן חשיפה תקשורתית ורעש לבן הייתה שווה את זה. אני מת עליה, היא נשמה ענקית ובנאדם עמוק ביותר, היא אמנית בנשמה. יש לה נשמה עצומה והניא קסם מהלך על שתיים, והיא פתוחה ומטלטלת ומקבלת ונותנת באותה מידה.

ג ב ש ו ש

New member
חחח יפה..../images/Emo88.gif

תודה

LemonLimeLilach

New member
כשקראתי את הכתבה נקרעתי מצחוק

היא לא מוכנה לגעת ביהודה ולא שמה עליו בכלל (ותגידו מה שתגידו אבל הבנאדם נראה ט-ו-ב), וכולה מתלהבת מזה שנינט כוסית על חחחחחחח

למעלה