אסתיה יש לי שאלה.......

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

R2

New member
התשובה גורמת לשאלה...לנשור..

לא לכל שאלה יש תשובה במסגרת השפה !! ישנן תשובות שאתה מרגיש אותן בפנים בתוכך, בגוף בכל ההויה שלך !!ואם תנסה להסביר לאחרים, לא תמצא את המלים !!

R2

New member
זה בנוסח אני זכאי.......?

כמה סימני קריאה אני צריך לצבור..? כדי שהשאלה תנשור מעליך...!!!

אליקים

New member
חוזר בשאלה

לא צריך להגזים אתה לא כל כך מהר זכאי אז מה אם יש חוק דרעי השאלות כולם עד עכשיו היו שלך

R2

New member
אין שלי ושלך....!

הרי אנחנו בסך הכל צינורות,שמעבירים שאלות ותשובות..! אתה חושב שבאמת לא נוכל לספוג חלק מהשאלות והתשובות, למודעות הפנימית שלנו..?

R2

New member
זה מסוכן לירות חצים בקשת שלך....

ריינבוו 2 מה אתה חושב,מודעות פנימית קשורה יותר, לנפש,או לשכל,או לרוח ?

rainbow too

New member
מודעות פנימית

היא המודעות לנשמה. מודעות לנפש, לשכל, לרוח ולגוף מביאה להבנת ייעוד הנשמה בחיינו הנוכחיים. מודעות לנשמות האחרות הפועלות בעולם הזה מחזקת את ההבנת הייעוד. אין לי אסמכתא לדברים שכתבתי. פשוט הגיע משום מקום או מהמקום, לא מתנצל, רק קצת לא בטוח בעצמי. אך אני שלם עם הדברים. ואם אני טועה, אהייה שלם גם עם טעותי ועם התיקון. אוהב ללא תנאי

R2

New member
ריינבוו 2...מודעות ..האם היא..?

גוף נפרד מהשכל,נפש,רוח או גוף..? האם היא חלק מהם..? או אולי היא מכילה אותם בתוכה..? ויכול להיות שהיא נמצאת בכל אחד ואחד מהם..? מה דעתך..? אני חושב על זה הרבה ועדיין אין לי תשובה.

R2

New member
נוגעת... את באמת טובה....

סליחה שלא הערכתי אותך נכותן..!! אני חשבתי לעצמי שישנם נבטים של מודעות, כאשר ירד גשם הם יצמחו. שאלתי היא איפה הנבטים האלה נמצאים..? כדי שאם ירד גשם אני אתכוונן לאיפה שיש נבטים. מצד שני איך אני ארגיש את הגשם הזה שהוא אכן יורד..?

R2

תודה על הציונים שאתה מחלק לי... ולשאלתך, אתה רואה מה שאתה רוצה לראות. אתה מפתח יכולת לראות כשאתה לא יכול לראות אבל רוצה. אבל, כשאתה לא רוצה לראות משהו - גם אם "ידחפו לך אותו מתחת לאף", לא תראה אותו. ותחשוב על זה...

דרייה

New member
נוגעת מתוקה אחת...../images/Emo39.gif

ולפעמים גם משקפת..או משקפיים לא יעזרו.. מה לעשות שרואים ולא רוצים? או שפשוט לא רואים... האמת לפעמים מלאך קטן בא ולוחש ....ת ס ת כ ל ו...ווווו סתם מצטחקקת איתך...בכייף מילים..מילים.. ראיתי סרט ישראלי נפלא עכשיו חתונה מאוחרת...תרביות..מסורות...איזו מדינה יש לנו ,משופעת אנשים ממקומות שונים ,לכולם עבר וחיים בהווה ורוצים עתיד... אור לכל

הגוזל נמצא בתוך הבקבוק שלו בטרם בקע

הביצה היא הבקבוק של כל גוזל, היא בוקעת בלא שיוכל להחליט ואז עליו לגדול. אם הביצה לא בוקעת הגוזל מת, או שהיתה זו ביצה, בקבוק עקר. הרבה אנשים מעדיפים לא לבקוע ומחפשים כיצד להיכנס להגנות מפני העולם. הבקיעה מששמעה לחיות את החיים ולא רק להתקיים במרחק ביטחון. לא ניתן להוציא לאור את מי שאיננו רוצה, עלינו לתת להם את הכבוד ללכת בדרכם ולכוות כי הנחיות הרמוניות תתנה להם את המוטיבציה לפרוץ עבור עצמם דרך לחיים. ברכות לבביות, אסתיה

R2

New member
אסתיה את מדהימה.....

ההסבר שלך ברור ויפה, יש לו מסר משלו,תודה ! בסיפור של הגוזל בתוך בקבוק יש דבר נוסף, הבקבוק לא נשבר,הוא נשאר שלם. בין להיות בתוך הבקבוק,או מחוצה לו, מפרידה הבנה מסוימת,לפי הערכתי. אם מבינים את זה אז אנחנו מחוץ לבקבוק,אם לא, אז נשארים בתוך הבקבוק,בלחץ,במתח,בכעס,בפחד ובתסכול. זה כמו שאת נכנסת לחדר חשוך,לא רואה כלום,חייבת למשש, בידיים וברגליים כדי לפלס דרך,איך ההרגשה ?ופתאום האור נדלק,ההרגשה מייד משתנה והגישה אחרת.האור יכול להכבות עוד פעם,והחושך יכול לחזור,ולעניין הסיפור שלנו,הבקבוק נשאר שלם,(קיים)אם לא שמים לב יכולים לחזור פנימה. אני מחפס את ההבנה הזאת שתשאיר אותי מחוץ לבקבוק.!

לכאורה הכל קיים בפנימיותך

יש דרכים להשתחרר מדברים כמו אלו שכתבת עליהם, יש דרכים להגיע למעמקים של האור שלך בהרמוניה ונגישות נוחה. לפעמים זה יקרא לך ללמוד דבר מה, לעבור טיפול כלשהו או לצאת למסע - האם תהיה מוכן לעשות זאת הלכה למעשה, עם כל הדרישות הנלוות או התשומות לרבדיהן? דרך אגב אם תשלח לי מסר בדאר אלקטרוני אוכל להעביר אליך קבצים מעניינים E-mail: [email protected] שבוע טוב אסתיה

לכל אחד יש את הדרך שלו

כל אדם מפלס דרך משלו חופר אותה בעצמו, אפשר להתנחם וללכת בדרכים שכבר פלסו אחרים אבל,אם רוצים להגיע למודעות פנימית,אין דרך אחרת.

כל אחד יכול גם ליצור גלגל וללבוש

כעיקרון כל אחד יכול ללכת להתחלה שבהתחלות ומשם להמשיך הלאה, גם לבטל את כל המודרניזציה כדי לא לפספס את ההתחלה האמיתית. שביל פנימי של כל אחד הוא ייחודי לו אך הוא משתלב-נפרד-משתלב עם שבילים של הרבה אנשים, עם יכולת לקבל הבנות ולקצר את הדרך או לא לקבל כלום. יש מי ששואלים בדרך כדי למצוא כיצד לקצר אותה, יש המקשיבים/קוראים, לוקחים את המתאים להם וממשיכים הלאה, בלי שאיש ידע כי זאת עשו, יש שמבטאים את חוסר האמון שלהם באחרים ודוחים את הצטלבות השבילים. מה זה משנה מה כל אחד עושה כל עוש הדבר נעשה בבחירה אישית? אתה יכול ללחום באור כמה שאתה רוצה, דרך לא צולחת לך במלחמה זו, אני מאחלת, העיקר שכל מי שרוצה להגיע לאור הפנימי יקרא את הכינוי שנתת לעצמך לפני שיחליט האם כן/לא להתיחס לדבריך. שבוע טוב לכל המעוניינים באור ובהגשמת המואר והאלהי שבהם. אסתיה

אסתיה שמת לב ש כתבנו את ההודעה

אסתיה שבוע טוב!!! האם שמת לב ששיחררנו הודעה בדיוק באותה דקה ואולי אפילו באותה שניה. האם אנחנו נמצאות על אותו תדר? הרבה אור ואהבה לך מיכל

אלהים אוהב את R2 ויצר סינכרוניזציה

יפהפה!!! כמובן שהבורא אוהב את כולם אך כנראה שם אותנו לודא שחופש ההתפתחות של R2 ישמר. נחמד במיוחד כשעבודת האור נעשת בלא התכווננות מיוחדת. שבוע של אור אהבה והארה גם לך אסתיה

למעלה