אסרף התעורר??????

zivsb

New member
אסרף התעורר??????

ההתפייסות של הגיסים הניבה מכתב שנשלח לראש העיר ולעוד מכותבים מכובדים הנושא החברה הכלכלית "גרון עמוק " ישתדל להשיג עותק

zivsb

New member
המכתב מוחה על תשלום כפול

המכתב: מחאה ,תלונה נשלח לכל העולם ואשתו בו נשאלת השאלה כיצד? והאם זה אפשרי? כי עובד יקבל גם גימלא וגם משכורת מהקופא הציבורית צפו להמשך

zivsb

New member
"גרון עמוק"חושף המכתבבבבבבבבבבבב

חלק מהמכתב

zivsb

New member
ביום שלישי ישיבת ועדה לתכנון ובניה

הפרעון הגדול!!!!!!!!!!!!!!!!! כיצד ינהגו חברי המועצה??????????

zivsb ידידי

שולם ברוגז שולם ברוגז מספר שאלות 1.מה קרה ששנה שתקו????כי היה נוח למר מרציאנו לשתוק.....(צבי הוכמן כבר שנה בתפקיד)קיבל סגנות שתק לוקחים הוא מחפש מזימות....אחלה אדם חבל על הזמן ממש דוגמא לאיש ציבורישר עקבי הגון שאפשר לסמוך עליו תמיד. שעקרונותיו הם נר לרגליו נאמן ביותר!!!!!!!!אפילו גיסו יכול להיות עד לכך 2.2.צבי הוכמן החליף את יורם מרציאנו בתפקיד אז מה כשיורם קיבל הכל היה בסדר....... 3. מתי הברוגז הבא בין הגיסים..... 4.שההסתדרות מסדרת לגבי אסרף תפקיד של ממונה על ענף ה...... במשכורת ותנאים שאנחנו נחלום לקבל זה בסדר...... וחוץ מזה הכל חוקי.....אז שימשיכו לבזבז את ניירות מכונות הצילום והפקידות בהסתדרות.............

zivsb

אתה צוחק נכון?????????. כמה דוגמאות אתה רוצה שאני הביא לך ???????. קופת המדינה מתעשרת ממקרים כאלה....תבדוק בבקשה את המיסים שמשולמים במקרים אלה

zivsb

New member
שמש ירח וכוכבים !!לא הכל מותר

אני לא נוקט עמדה בשלב זה אני רק מפרסם שגם אתה תדע!! למה רק אני?? כל מי שעובר עבירה חייב בדין. אין הנחות לאיש!!!!

קומו התעוררו

כל אנשי אסרף שצעקו שאסרף בחיים לא יקבל חזרה את גיסו הסורר אז מה גם אתם לומדים שהבטחות לחוד ומציאות לחוד מתי ישכיל אסרף להבין שגיסו מקלקל לו יותר מאשר מועיל לו כיצד אסרף יכול לקבל בחזרה אדם שבגד בו לאורך כל הדרך אז מה אסרף ויתר על עקרונותיו הוריד את ראשו העיקר לקבל קול נוסף לאופוזיציה.................

zivsb

New member
מ1.1.2004 דני אוחיון יו"ר המרחב

בהסכם שנחתם בין חברי הכנסת אמיר פרץ וחיים כ"ץ סוכם כי תהייה רוטציה בתפקיד בין דני אוחיון לשלמה ארבלי. גבי אסרף ימונה למזכ"ל הסתדרות המתכת בהצלחה לדני אוחיון בתפקידו

וכאן גם הכל במסגרת החוק

כשר אבל מסריח מה שונה היום מלפני שנה וחצי..... הסתדרות צריכה להגן עלינו והיא הגוף הכי מושחת שיש חבל לנו על הזמן אוי ואבוי לנו על המדינה שייצרנו גם לי לך ולכם דואגים לגובים מה ....כל המדינה נגועה............

zivsb

New member
תיקון: המדליף הוא 100 אחוז "חרותניק

ולא כמו שציינת על מי שכיהן בתפקיד

למעלה