עבודה באמצעות טכניקת התטא הילינג
בוקר טוב, אני רוצה לשתף אותך בעבודה עם לקוחה שאחת ממטרותיה הייתה להיות אסרטיבית. אני עובד בשילוב בין טכניקת תטא הילינג ואימון אישי. הייתה לנו פגישה אחת שבה עבדנו על הנושא ועשינו שני דברים: דבר ראשון הורדתי לה באמצעות טכניקת התטא הילינג "תוכנות" של אסרטיביות ודבר שני היא לקחה על עצמה משימות בנושא אסרטיביות (שזה חלק מטכניקת האימון). פגישה אחת ודי לפני כארבעה חודשים. אני משתף את זה משום שלפני מספר ימים דיברתי איתה והיא סיפרה לי שהאימון עזר לה רבות אבל ההטמעה של "תוכנת" האסרטיביות עשה מהפך בחייה. היא היום מסוגלת לדרוש דברים ממנהלים שלה, כשהיא מדברת עם קרובים וחברים מקשיבים לה. עכשיו, אני מספר את זה לא רק משום שאני גאה בהצלחה הזאת..לאותה לקוחה הורדתי לא מעט "תוכנות" נוספות שחלקן עבדו פחות וחלקן עבדו יותר, אבל לאף אחת לא היה האימפקט כמו "אסרטיביות". מה היה שונה בתוכנה הזאת? או ליתר דיוק מה היא הביאה שאפשר לה להיות אסרטיבית בפגישה אחת? השונה היה שהיא הייתה מחוייבת להיות אסרטיבית. זה היה הכרחי עבורה ולא הייתה לה ברירה אלא לפתח את האסרטיביות. זה לא מספיק לקבל את התוכנה צריך גם לתרגל אותה. והנה השאלה שלי: עד כמה אתה מכוון ומחוייב להיות אסרטיבי? בהצלחה, רונן