אסרטיביות
..

basket case

New member
אסרטיביות../images/Emo11.gif..

מתי לאחרונה נהגתם באסרטיביות?? אני בד"כ לא מתגאה באסרטיביות יתרה, אבל השבוע היה מקרה שגרם לי קצת להתגאות בעצמי..
במסגרת השירות הלאומי שלי אני עובדת עם קשישים. בין היתר, אני נמצאת במרכז יום לקשישים, ויש שם קשיש אחד שאני קוראת לו כיוון שהוא כמעט ואינו רואה. בכל מקרה, בזמן שקראתי לקשיש הזה, נכנסה אחת העובדות לספרייה, ואמרה לי: "בואי, חמודה, תעזרי לי לחלק שתייה." ככה, באמצע, היא נכנסת, ובלי בושה קוראת לי! אמרתי לה שאני באמצע, והיא אמרה: "לא נורא, תעשי הפסקה" (איזו חוצפנית!!
). אמרתי לה שאני עוד מעט מסיימת, והיא סוף-סוף הסתלקה. התקרית הזו הרתיחה אותי, החוצפה שלה! פשוט לבוא ככה, להפריע לי באמצע, ו..מה, אני צריכה לבוא כי היא החליטה שהיא צריכה אותי?! (היא לא מנהלת או משהו, סתם אחת מהצוות, ואני עוזרת לכולם.) בקיצור, לאחר שסיימתי עם אותו קשיש, הלכתי אליה, ואמרתי לה: "תדעי לך שזה ממש לא בסדר שאת ככה באה ומפריעה לי באמצע." היא הסתכלה עליי כמו טיפשה, ואמרה: "אה, כן..?" אמרתי: "כן! זה שאת צריכה אותי, לא אומר שאני צריכה באותו רגע לעזוב הכל ולבוא." היא הסתכלה עליי ושתקה. הלכתי משם, וכמה דקות אח"כ היא אמרה לי: "אני מצטערת אם העלבתי אותך." אמרתי לה שלא, לא נעלבתי, זה פשוט מאוד הכעיס אותי. היא אמרה שנראה כי "לקחתי ללב". נראה לי שהיא פשוט הופתעה שככה הגבתי, היא חושבת שאני איזו ילדונת קטנה קטנה שעושה כל מה שאומרים לה (היא גם כל הזמן קוראת לי "ילדה חמודה"). וחוצמזה, כל הצוות שם (שמורכב בעיקר מנשים בנות 50+), כל הזמן קוראות לי "ממי", "חמודה", וכו'... "חמודה, בואי תעזרי לי".."בואי, מותק, תפני את השולחן".. אלוהים, זה מש ג ע אותי!!

אני גם מנסה לאמץ לעצמי עכשיו קצת

אסרטיביות... נראה לי שזה לא יזיק
וואי כ"כ מזדהה עם מה שכתבת על איך שהם מתיחסים אלייך שם כמו לאיזה ילדונת...

למעלה