אסקפיזם במסה

zoi האחת

New member
אסקפיזם במסה

האיש גוייס בצו שמונה ביום שישי בבוקר חזר בלילה עד היום לפנות בוקר. אתמול כשחיכינו לטלפון שיודיע באופן רשמי על גיוס באוגדה החלטנו לברוח מהמציאות בבר של מסה.. אני לקחתי מרטיני ביאנקו לחימום הקנה הוא הסתפק בסן פלגרינו המקום היה די ריק בתשע בערב שירות קשוב ולא רשמי. הזמנו רק ראשונות כי זכרנו שזה החלק ממנו התרשמנו בארוחה במסעדה: ניוקי פירות ים בחמאת כורכום עדינה מנה מדהימה, עם רוטב שנוגב עד תום, 3 שרימפס, 3 קלמארי, ניוקי מצוינים ורוטב אלוהי. בייבי קלמרי עם עדשים מעושנים וקרם כרובית גם מנה טובה אם כי קצת פחות. כבד אווז "ולרונה" לימון מוגש עם שאט של "שוקולד חצוף" אלוהית כרגיל, לא ניתן לתאר את שילוב הטעמים המושלם. הכל לווה בלחם הבית+פוקאצות מוזרות שלא ניתן לנגב איתן רוטב ולכן דגמנו בעיקר את הלחם. וגם המטבלים הקבועים שהיו מצוינים. סה"כ 219 ש"ח אנחנו נהננו מאוד.

mars4

New member
בהחלט כדאי .. נחיתה לא רכה כלל

ועיקר מהאוכל של מסה ללוף של מנות הקרב. שיהיה בהצלחה במילואים לאיש!

S i g u r R o s

New member
אפרופו לוף, אפרופו לבנון

אני זוכר ימים רחוקים בהם יצא לי לטעום לוף, על רקע נופי לבנון, שהיה מעשה ידי אמן של הטבח המקומי. על מנת להסוות את קיומו של הלוף מעיניי הרעבים המיוזעים, דאג הטבח לטחון אותו ולערבבו עם מיני תבלין ופיסות לבבות ארטישוק. המנה חוסלה עד תומה. מה רבה הייתה הפליאה כי לוף עומד מאחורי החוויה.

hunny1

New member
מסה המסעדה

איך המחירים בכלל יקר נורא או שנסבל ?

בולרו2

New member
מחירי מסה

ערב יקר ונתון לשיקול אם שווה (לדעתי כן), עיסקית מהמשתלמות שיש, ועדיין יקר יחסית (איזור 80 ש"ח אם אני זוכר נכון לעסקית בסיסית).

למעלה