אספת הורים

• פותח הנושא krn
  • פורסם בתאריך

krn

New member
אספת הורים

אתן עושות אספת הורים כדי לסכם את השנה? אני עשיתי היום וכמעט שלא הגיעו הורים, מתוך 14 הורים הגיעו 4. להם יש תמיד טענות, אם לא הייתי עושה שיחה היו אומרים......

אסיפת הורים - לא. ../images/Emo176.gif

חשבתי על אולי יום הורים לשיחות אישיות, אבל גם על זה החלטתי לוותר, כי אני במילא מתפנה לזה בסוף היום כשיש צורך [או ביקוש] נראה לי שלהורים תמיד יהיו טענות. צריך להפסיק להתרגש.. [למרות שזה קשה

krn

New member
אני אגיד לך מה...

באמצע שנה הייתה אספה כי חלק מהצוות התחלף והיה חשובלעדכן את ההורים. באותה אספה ביקשו ההורים יותר שיחות (אספות) על מנת להיות יותר שותפים. קיבלתי! הכנתי שקופיות של הילדים ו...

מאיגל

New member
אני לא עושה אסיפת הורים בסופשנה..

אבל עושה כן יום מרוכז של מפגשי הורים אח"הצ לעדכון על הילד. אם את רוצה לעדכן הורים בנעשה בגן תפיצי להם עלון, מידעון. כמו שאני רואה אסיפת תחילת שנה היא למידע כללי על השנה ולהכרת צוות הגן וכו' וכו' במהלך השנה בנוסף למסיבה או סדנא אחר הצהריים אפשר גם הרצאת פסיכולוג. לסיכום השנה ההורים כבר ראו ויודעים מה עושים , אותם מעניין הילד שלהם. ה צ ע ה - את השיקופיות שהכנת על הילדים תשמרי לאסיפת הורים ראשונה. שם תוכלי להמחיש להורים החדשים והותיקים את דרך עבודתך, איך הילדים פועלים, ומה יש בגן במקום רק במילים, תמיד טוב מראה עיניים.

krn

New member
רעיון מצויין!

אראה את השקופיות גם במסיבת סיום עם רקע שירי ילדים

למעלה