אספתם בולים?

כיסוף

New member
אספתם בולים?

ראיתי תחרות לבחירת הבול היפה, ונזכרתי באוספי בולים נדירים ומיוחדים שהיינו אוספים קוראים מעטפיות, טובלים במים נזהרים שהשיניים בקצבות הבול ישארו שלמות ומכניסים לאלבום מסודר.
האמת הבולים של התחרות ממש יפים , אבל היום נראה לי יותר השובך ב mail עובד מהיר יותר
משאל הבול היפה 2003 אם בחרתם מאחד הבולים מה נראה לכם הכי יפה בעניכם? בוקר
לכם

כיסוף

New member
תיקון

קוראים= קורעים.. אוף התפוז הזה למה הם לא עושים פעולה טכנית קטנה כמו בכל פורום בשדות זרים של עריכה גם לאחר שליחת הודעה עם התפלקויות

נֵנָה

New member
בודאי שאספתי, וכי מי לא ? תחביב

נהדר
גם כשלא אספתי בעצמי, אספתי בשביל בני
ועד היום אני רגילה "להוריד" בולים יפים ומעניינים ממעטפות ולשמור אותם ... אבל בלי אלבום מסודר
פשוט יש לי חולשה אליהם... הרגל שהפך לטבע
אצל בני נמצא אלבום הבולים הישן שלנו
הבולים בתחרות ממש יפים, מאד קשה לבחור ... אני מאד מתלבטת בין 3 ל-6 ול-10, מה אתם אומרים ? נעשה משאל פנימי?

כיסוף

New member
אז ככה

באמת קצת קשה אבל בכל זאת לקחתי כמה אופציות מהם אבחר בסוף והם: 10 מועדים לשמחה - שמן זית בארץ ישראל - כי זה מסמל את ה
ליות 13. קרמיקה ארמנית בירושלם - כי העדה הארמנית היא עדה יחודית, העבודות שלהם מהממות וירושלם אחחחחחח אחחחחח
3 . ברכות שתי הקטגוריות של הברכות - כי כולם יפות עם הרבה גוונים צבעוניים ואופטימים לדעתי. אני חושבת שבסוף אני אבחר בבולים של בחירה מספר עשר.

נֵנָה

New member
היתה לי הרגשה ש-10 יקבל את הבכורה

כי, כפי שאמרת, הוא מסמל את הישראליות שלנו, אך אל תשכחי, שבעצם רוב ייצור שמן הזית בישראל נעשה במגזר הערבי, ולכן זה גם מסמל גם את השיתוף והאחווה שיכולים להיות בינינו ובינם, אם רק נרצה ואם הכל היה קצת אחרת

כיסוף

New member
../images/Emo9.gif

לא מזמן סופרפארם פירסמה LIME חדש של מוצרי טיפוח טבעיים על בסיס של טבעי של שמן זית כמו סבון רחצה, שמן גוף, ושמן לשיער וכל מיני כמעט התפתתי אבל המחיר כמו לרכוש את מגדל עזריאלי וכמה מניות בבורסה.
אז ויתרתי, לא ממש מוגזם אבל עם המחירים האלה אני יכולה בשקט להיכנס לחנויות של סבון של פעם בבחירה יותר חופשית. אבל אין כמו שמן זית בצלוחית קטנה עם טבילה של שמן ב..(פ)יתה וקצת זעתר
התמונות של הבולים ממש יפות לדעתי.

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב ושבת שלום ../images/Emo140.gif

מוסיפה פירוט ל-3 הבולים הנבחרים שלי: במקום הראשון מס' 10 - שמן זית בישראל במקום השני מס' 6 - מושבות בנות 10 במקום השלישי מס' 3 - ברכות מה לעשות? הנוסטלגיה, השורשים והרגשות האישיים גוברים על הכל
עדיין מתלבטת בין 10 ל-6
בחירה טובה לכם ידידי אוהבי הבולים

bimbo.

New member
באשר לבולים....

מספר 10 יפה מאוד. אבל איך שהוא הלב נמשך למספר 12, העליה הראשונה והשניה. אולי כי משפחתי היא מהעליה השניה, והתמונות מזכירות לי תמונות משפחתיות של אז... גם אני אספתי בולים, וכמו ננה, אני "מורידה" עד היום בולים יפים ושומרת אותם...

גלי®

New member
אספתי גם בווווולים... (מפיות,

מכתביות, נרות, מחקים, מדבקות ומה לא...) אבל התמקדתי בבולים של בעלי חיים ופרחים...

דרדרית

New member
אהבתי ת'בול של המושבות בנות 100

משהו זרק אותי לארץ ישראל של פעם. הנוף הזה של השדות המוריקים והבתים הקטנים עם הגגות האדומים נורא רומנטי בעיניי קצת מתקתק אבל אוהבת

למעלה