אספרנטו בת"א

אספרנטו בת"א

שלום לכולם, אני פעיל באגודה לקידום השפה הבינלאומית אספרנטו, והנני תושב ת"א. כמו כן הנני מנהל את פורום "אספרנטו - שפה ותרבות". האגודה מחפשת מקום לפעילות. אופי הפעילות: הרצאות, ישיבות, שיחות. תדירות הפעילות: אחת לשבוע המקום הדרוש הינו מתנ"ס, או חדר במקום אחר אשר יכול להכיל כ-30 איש. דרישות נוספות לגבי המקום: שעלותו תהיה נמוכה מאוד עד אפסית, שכן התקציב מאוד מוגבל. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי למצוא מקום, או שיהיה לו רעיון כלשהו.

זמנהוף כן ../images/Emo16.gif

Saluton (שלום באספרנטו) זמנהוף קבור בפולניה, השפה... בינתיים חיה ובועטת
Dankon (תודה באספרנטו)

danezeq

Member
השפה חיה ובועטת?

זאת פעם ראשונה שאני שומע שנעשה בה שימוש כלשהו מה מתכוונים לעשות איתה? הרי במילא אין סיכוי להכריח את העולם לדבר בשפה הזאת אז עכשיו ברצינות - יש פעילות כלשהי שקשורה לשפה הזאת?

ודאי שיש ../images/Emo13.gif ../images/Emo153.gif

את מוזמנת לבקר בפורום שאני מנהל אותו, ממש כאן בתפוז "אספרנטו - שפה ותרבות" את גם מוזמנת לבקר באתר של האגודה בארץ www.esperanto.org.il בעולם הגדול יש כמיליון עד שני מיליון דוברי אספרנטו, אשר נמצאים בכמאה מדינות שונות ביניהן איראן, עיראק, יפן, סין, אוסטרליה, ארה"ב, רוסיה, ירדן, ועוד.

דחליל23

New member
לא סתם וארשה ../images/Emo8.gif

עוד בבית הקברות היהודי איפה שקבורים עוד יהודים מפורסמים .

BlueCat

New member
רח' זמנהוף יכול להיות פשוט קלאסי

(ד"ר זמנהוף הוא זה שהמציא את האספרנטו. מפליא שיש על שמו רח' בתל אביב) אבל אני באמת לא מכיר מקומות ספציפיים. אולי איזשהו מוסד מוכר (בית אריאלה, מרכזי לימוד והרצאות...)?

danezeq

Member
הרחוב יוצא מכיכר מסריק או האיזור

לא? בחלק הצפוני של המחל ג'ורג' זה רחוב מגורים, אם אני זוכר נכון

danezeq

Member
היי פתאום נפל לי האסימון!

אספרנטו השפה, זה אותו שם בדיוק כמו התחנת רדיו ההיא בVICE CITY לא? רק אני שמתי לב לזה? מה המשמעות של המילה "אספרנטו"?

עיר החטאים ?!? ../images/Emo13.gif

יקירתי, אין לי מושג מה זה ואיפה זה Vice City אבל אני אשמח לקבל פרטים על תחנת רדיו ששמה "אספרנטו" לגבי משמעות המילה... באספרנטו זה בא מהשורש "Espero" שמשמעותו - "תקווה". אני חושב שהשם נבחר על מנת לבטא את אופטימיותו של זמנהוף ואת אמונו במין האנושי.

danezeq

Member
vice city

או בשמו המלא GTA Vice City זה משחק מחשב התחנת רדיו היא במשחק

למעלה