אספרגר אצל נשים

• פותח הנושא RTAM
  • פורסם בתאריך

yuliyuli1

New member
כל מה שתיארת עכשיו מתאים גם לנ"טים

רוב האנשים נהיים עצבניים יותר ליד אנשים עצבניים. התנהגות או רגשות של אדם שנמצא לידנו משפיעים גם עלינו.
וגם לנט"ים יש אינטואציות לגבי אנשים אחרים שלאנשים אחרים (גם נט"ים) אין

arana1

New member
כל מה שנכון לאוטיסטים נכון גם לנ"ט

ההבדל הוא רק במידת החריפות שבה הדברים נחווים, במשקלם, במקום שבו הם תופשים לזהות ובדרך שבה הם משפיעים על הבחירות והאפשרויות
גם בגלל זה נ"ט יכולים לתפקד בסביבה שמבחינת האוטיסט היא רעילה לחלוטין

אני אתן דוגמה

פעם אחת אמי חזרה הביתה ( מעבודה),אני הייתי ילד קטן ( 8-9), היא נכנסה ואמרתי לה למה את עצובה?
מה עשו לך?,היא הייתה המומה היא לא הבינה איך אני יודע,כי היא התנהגה כרגיל לא הראתה שמשהוא הציק
לה. אבל אני הבטתי בעניים שלהם וידעתי שיש פה משהוא לא בסדר,לזה אני קורא יכולת לזהות רגשות כי למשל
אחי. אמר שאין לי יכולת להבין רגשות או שיש לי בכלל רגשות לאחרים,והיא אמרה כך : "נתנאל מבין אותי ללא מילים
ללא שום-הסבר זה שהוא לא מראה את זה זה לא אומר שאין לו רגשות",ואני זוכר את זה עד היום זה די פגע בי אז
כאלו לא ידעתי שהוא באמת חושב שלא אכפת לי מאף אחד, אבל היום שאני נזכר בזה זה די מצחיק או יותר נכון אני
יכול להבין אותו.אז זה רק דוגמה אחת מחיי ובגלל זה כינוי אותי בשמות כמו: פסיכופת,מזנתרופ, ועוד שלל שמות אך
,וכנראה שכבר מזמן אין בי רגש,אבל מאחל לרגע שבו אני סוף סוף יכול להרגיש גם רגשות חיובים ולא
רק שלילים.מקווה מאוד שאני אזכה להרגיש אהבה ( ולא רק מהצד שלי),אלה להרגיש שבאמת אוהבים אותי ואני
ראוי לאהבה. זה מה שיש לי לומר.

למעלה