ליונתן, תראה...
נכון רוב השמאל משרת בצה"ל וגם בקרבי ומגן על הארץ הזאת, וברור שהוא עובד ומשלם מיסים, תורם בשטחים שונים: מדע, תעשיה, חינוך, תרבות, בקיצור כמו כולנו... אבל יש לי בעיה אחת עם השמאל, החד צדדיות שלו שפוגעת בישראל פיסית, ומה לעשות, בשבילי לויאליות זה ערך... עצם העובדה שאיש בפורום הזה לא היה מסוגל להשיב לי מה כן מותר לצה"ל לעשות כדי להגן על עצמו ועלינו, זו תעודת עניות לשמאל, מסכים?... אבל כולכם ידעתם להסביר לי מה אסור לצה"ל לעשות כדי להגן על עצמו ועלינו, נכון... ומה שאסור לצה"ל למה הוא מותר לפלסתינים?... וכולכם תומכים במאבק הפלשתיני, ללא כל התנייה, בשעה שהוא מסתמך כולו על על הרג חפים מפשע בלבד, מעולם לא התנתם את תמיכתםבצידקת המאבק בכך שהפלשתינים יבחרו בטסטרטגיה שאינה מתבססת על פשעי מלחמה, על הרג שיטתי של חפים מפשע כמו הםרטיזנים במלחה"ע ה2 לדוגמה, נכון?... אתם מעדיפים את חייו של אזרח או שניים מפלשתינים שיפגע או לא יפגעו בסכול ממוקד, על חיי אזרחים חפים מפשע שירצחו בקבוצות ע"י המבוקש הזה בישראל, כיוון שישאר חופשי לפעול... אתם מאשימים את ישראל בעוני ברשות, בזמן שאת רווחת ושיקום העם הפלשתיני גזלו מנהיגיהם ורק מנהיגיהם. מאות מיליארדי דולארים חלקי 3 מליון איש, תחשב, כמה זה יוצא?... ואם תרצה אני אמשיך עוד ועוד, אבל נדמה לי שהפואנטה הובנה, וזה יונתן מקומם אותי...