אספקלריה

מיכל 1

New member
אספקלריה

אספקלריה

כדי להתאים את עצמי קודם כמה מילים על אתמול... לכל חברי המיוחדים מחדר נשואים נשואות מצטערת שלא יכולתי להגיע אתמול... ואולי הסיבה האמיתית היא..שפשוט אין לי את האומץ להתמודד מול האשליה הגדולה.. מראה- צחקתי לעצמי-כשבאתי אלייך אתמול.. שאלתי איך אתה יכול? היש יפה ממני בכל הממלכה??? כמו מלכה בסיפור-מול ראי ענקי עומדת..שואלת.. מי יפה כמותי? האם שלגיה,האם סינדרלה? האם מלכת לבבות היא? האם יפה יותר? או חכמה?... האם זו רק אני-ואני בעצם רק הוזה.. איך אפשר? איך אפשר? שואלת עצמי לדעת... איך אפשר לדחות איך אפשר שלא לגעת... והרי אתה ילד-ואני רק ילדה. והרי אתה גבר ואני רק אשה.. ומול מראה עומדת בודקת..מסתכלת.. מה אני בעצם בתוכה מחפשת.. האם מולה עומדת אשה? האם זו בעצם ילדה נבוכה? האם גם אתה עומד שם מולה? איש יפה שכמותך.. ושואל... למה היא תמיד עצובה? למה אינה מרוצה? והמראה-שותקת,לא עונה לא לי - ולא לך.. נשארנו עירומים..מול מראה אני ראיתי בה אשה יפה מה שהוא ראה..לעולם לעולם לא אדע.

אורית 36

New member
איש-אישה

בוקר טוב לך ילדה, אם תתבונני טוב במראה היא תספר לך סיפור זה סיפור של התבגרות... היא תגיד לך בואי... תתקרבי... את כבר לא ילדה. והילד,זה שעומד שם לצידך... גם הוא כבר איש גדול. הילדה תמיד יכולה לשאול הכל רק שלא תמיד יודעת מה לשאול. אבל... האשה... אם רק תדע לשאול את השאלות הנכונות תקבל גם תשובות. ואם פעם... תרצה הילדה לדעת מה הוא ראה שם... תצטרך פשוט לשאול...אותו. כי המראה לנצח תשתוק ואני תוהה כמה זמן היא תשאר עוד ילדה... אורית 36

ספינקס

New member
איש אישה

מיכל, כבר זמן שאני עוקב אחרי כתיבתך שאכן נוגעת ומרגשת כל פעם מחדש, ועצה טובה יעצה לך אורית, לא עצת אחיתופל היא ולא מתוך התנשאות או מתוך, ``מה היא מקשקשת הקטנה מה עוד לא למדה?`` אלא עצה הנובעת מדאגה כנה ועצה שאם תשובי ותסתכלי שם במראה ותשאלי את אותה ילדה-אישה מה את אומרת ילדה -אישה מה את רואה שם במראה ואם חשוב לך כל כך מה הוא חושב על שראה גם אז כל שעלייך לעשות זה לפנות שוב אל אותה ילדה אישה ולשאול אותה מי ידע הכי טוב מה הוא חושב לו ? מה עובר בראשו את מי הוא רואה שם במראה ילדה או אישה?, כי אז תאמר לך ילדה -אישה אין אחר בלתו והוא זה היודע להשיב הוא זה שמענה לשאלותיי יכול ליתן, אם כך ילדה ואין כל רע בלהיות ילדה בנפשך ואולי אף טוב הדבר גם אם לא ילדה את עוד, אמת היא עצתה של אורית אלייך הנובעת ממבט חודר באותה מראה אולי מזווית שונה שאינך רוצה כל כך לראות , כי אין ספק שקשה היא לביצוע, מה אם יאמר ...אה עוד ילדה קטנה שלא החליטה לעצמה ומה אם יבקש לדחות, אך אין מנוס מאותה עצה אם באמת רוצה את לראות מה ראה הוא באותה מראה. עצה שאין בה יותר ואין בה פחות מאשר האמת שגם אני לא פעם בוחר להתעלם ממנה, זה קל יותר להיום אבל מה עם המחר.......

למעלה