אספנה בחיפה

ציר11

New member
אספנה בחיפה

אני עומד בקרוב להחליף את הוונטות ויתכן ובהזדמנות זו אולי גם לבצע אספנה לסירה . שאלתי האם ניתן לבצע כל אחת מהעבודות הללו בחיפה ואם כן יש לכם המלצות ? תודה מראש למשיבים

zina71955

New member
את שתי העבודות הללו אפשר לעשות בחיפה. יש לי רק המלצה אחת לך

תבדוק את עלות האספנה לסירה שלך בחיפה, כולל הפלגה הלוך ושוב, לעומת אספנה באזור המרכז ובאשקלון.

ציר11

New member
תודה על תשובתך החלקית - ענית לשאלה הראשונה בלבד

בענין החלפת הוונטות בחיפה -אצטרך איפא לבדוק עם עוגנים אחרים בחיפה על מנת שאוכל להחליט היכן לבצע את שתי העבודות הללו ולא נותר לי אלא שוב להודות לך על עצם הנכונות להשיב תודה שבוע טוב ושקט

zina71955

New member
עגורן מייצר וונתות, מוכר ויירים וציוד מנופאי

אני לא בטוח שהם עושים את עבודת ההתקנה. ומכאן לעצם השאלה שנשאלה. ראשית דבר אין קשר בין אספנה להחלפת וונתות. אפשר לייצר וונתות במקום א. להחליפן במקום ב. ולאספן במקום ג. הכל לפי רצונותיו, יכולותיו של בעל הסירה והכדאיות התמחירית של הפעולות הללו. אז, אם השואל נמצא במרכז לא נראה לי סביר שיעשה את האספנה בחיפה. אם יכולותיו מאפשרות לו להחליף וונתות לבד אז הגיוני שיכתוב מיפרט טכני של הוונתות שהוא צריך ויברר את מחיר ייצורן ב 4 מקומות. בחיפה אצל עגורן ברחוב הנמל ופרי מול דגון. בתל אביב אצל אטלנטיס ואצל ימית. ואת ההחלפה יבצע לפי נוחיותו ללא קשר עם אספנה. אם יכולותיו אינן כאלה, אז עדייו הוא יכול לקנות את הוונתות במקום הכדאי ביותר ולתת את העבודה לקבלן חיצוני במקום הנוח לו.

decart

New member
rod

האם ידוע על בעל מקצוע בישראל היודע ללחוץ קצוות לוונטת מוט (ROD) ?

MAXI 120

New member
וונטות ליאכטה

למיטב ידיעתי עגורן אינו מכין את הוואנטות אלה שולח אותם להכנה באטלנטיס מרין בתל אביב.
מי שכן מכין הינו בית עסק מוכר בחיפה ברחוב העצמאות מול ממגורות דגון שניקרא "אוטו פרל" דרך אגב הבעלים הינו בוגר קציני ים עכו.
לגעתי האישית היתי מעדיף לפנות לאטלטימרין בתל אביב (גקי / בת שבע) למיטב זכרוני ניתן להיות במקום בזמ ההכנה והבדיקה. כדאי תמיד לזכור שבית עסק זה מכין את הוונטות למרגית היאכטות.

למעלה