קודם כל אני ברוך הבא ! ואני רוצה להגיד לך שהגעת למקום הנכון!!! אני דן ואני בן 13 עוד מעט ואני אספן מטבעות ושטרות ואני מאשדוד אני בטוח שנרצה לשמוע עוד על האוסף שלך ואיך התחלת לאסוף ונשמח לעזור לך בהרבה דברים אפילו בתור התחלה ותנסה לספר לך יותר על עצמך
דן, אז ככה אני בן 16 מאז שאני זוכר את עצמי התעניינתי בכלי נשק בגיל 13 לפי דעתי התחלתי לאסוף, בהתחלה קניתי כמה כלי נשק חדשים מחנויות :רובים אקדחים וסכינים. בשנה האחרונה פגשתי אספן ותיק שהחליט לעזור לי ולתת לי מעט הדרכה הוא חבר באגודה לאפסני כלי נשק עתיקים שנקראת "אנק"ה" הוא הזמין אותי למפגש שלהם כאורח והיה מדהים כל כך הרבה אספנים ואוספים... למעשהשלשום הייתי במפגש נוסף של האגודה והיה מעניין ביותר.. גם כן רכתי עוד פריט לאוסף שלי, סכין "קוקרי"... זהו בערך..ספר על עצמך מתי התחלת לאסוף?? ולמה מטבעות?? עמית
אשמח להחליף איתך פרטים אם יש לך(או אם תרצה לקנות זו גם אפשרות) ולהזמין אותך לביקור אצלי בלי קשר להחלפות/קניות.תמונות של פרטים מהאוסף שלי יש בגלריה. אז אם אתה מעוניין צור קשר או השאר הודעה.
רוב המשתתפים בפורום כבר י8דעים הכל אבל בשבילך... אני אוסף מטבעות כבר 2.5 -3 שנים והאוסף שלךי עכשיו כולל 300+ מטבעות ו90+ שטרות התחלתי לאסוף כך מטבעות ע"י זה שפתאום נייהו ברשותי הרבה מטבעות חלקם מדוד שלי שהיה אספן ולא רוצה לאסוף ונתן לי כמעט כל מה שיש לי ואת כל מה ששווה הרבה השאיר לעצמו... וגם בגלל סתם מטבעות שמצאתי וקניתי אלבום ודפים מיוחדים והתחלתי לאסוף ולעסוק ברצינות מטבעות ושטרות... ואני יכול להגיד לך שהשאלה: " למה דווקא מטבעות?" היא מאוד שטוטית כי לדעתי מטבעות זה כמו כל אוסף אחר כמובן שכל אוסף מיוחד במינו אבל מטבעות זה מושך אותי יותר מכל אוסף
ברוך הבא. שמי תמיר ואני אספן בולי ישראל וחלל, בר-מצווה בעוד חודש, מת"א. אשמח מאוד אם תתערה בפורום. בינתיים אין לי מה לתת לך, אבל עם יש לך בולי חלל בשבילי (בישראל אנל'א בטוח שתוכל לעזור) אשמח לקבל. תמיר.
ובישראל- אל תטרח בכלל לאסוף בולים מאחרי 82'. מתקופה זאת יש לי הכל קומפלט + גליוניות + מעטפות + גליונות חריגים + דפי מזכרת וגלויות מירב , של השירות הבולאי כמובן. כמובן שיש לי גם כ- 80% מהבולים מ- 48' עד 82', אבל בזה אולי תוכל לעזור. כתוב לי פשוט מה יש לך ונראה. ואגב- לא כל בול חלל קשור לנאס"א... תודה רבה על ההתעניינות והנכונות לעזור! תמיר.