אספה כללית

אספה כללית../images/Emo10.gif

אתמול בערב התקימה האספה הכללית של האגוד לאשור דוחות תקציביים 2007 והצגת העשיה של האגוד.הצטערתי שרק מעטים הגיעו לערב חשוב זה.האגוד קים עבורכם וכל הפעולות הנעשות הן כדי לשפר ולדאג לכם.אבל אנחנו זקוקים לכם בפגישות כדי לקבל תמיכה,הערות והארות.בדצמבר נקיים אספה כללית כדי לבחור חברים חדשים לועד המנהל של האגוד. כל מי שחושב שהוא מעונין להשפיע ולהיות שותף לחשיבה ולעשיה מוזמן להציג מועמדות במשרדי האגוד.

sporTV

New member
צר לי

שלא הייתה נוכחות גדולה. גם אני הברזתי הפעם בגלל צרכים רפואיים (לשם שינוי אה.....). אני מזדהה לחלוטין עם ההרגשה שלכן (משרד האיגוד), זה לא קל לחשוב שלא רוצים לעזור או להביע תמיכה והוקרה. אני חושב שהתודה שנשלחת אליכם מדי יום היא גדולה, אני לא יודע עד כמה אבל אני מאוד מקווה שהיא עצומה כי זה מגיע לכן בכל קנה מידה. אשתדל להגיע בדצמבר! שבוע משובח.

orii

New member
מי שלא היה הפסיד + התקציר שלי

לפגוש את ריקי, ורדית ואת כל הצוות הנפלא של האיגוד... רק בשביל זה שווה להגיע. מבחינת התוכן הרשמי, היה דיון על תקציב שנת 2007 בהשוואה לשנת 2006. בעוד ששנת 2006 הסתיימה עם קצת כסף בקופה שנת 2007 הסתיימה עם גרעון של כמליון שקל. הגרעון נובע בעיקרו מכך שהתמיכה בחולים עלתה בעוד מליון שקל בשנת 2007 לעומת 2006. כמו שכולם מבינים זו בעיה רצינית שהאיגוד חייב להערך לקראתה. משהו במדניות של האיגוד צריך להשתנות... קבלנו תקציר על מה שקורה בשנת 2008 - התחדד הקושי בגיוס בגלל התדרדרות המצב הכלכלי הכללי במדינה. ועדת ביקורת שמחה לבשר שהאיגוד מתנהל בצורה ראויה לציון טובה. מנהל תקין ומסודר להתגאות.

chakiv

New member
שמחתי לפגוש את כולם

כייף לראות אנשים מהפורום או כאלה שאני מכירה רק טלפוניתץ וחוץ מזה, לעניין האסיפה הכללית, הידע שנמסר באסיפה הכניס אותי לפרופורציות ונתן לי עוד יותר פוש לנסות ולקדם נושאים תרופתיים הקשורים ל- CF. חשוב מאוד לבגיע לאסיפות כאלה בשביל להבין מה/מי עומד מאחורי האיגוד ובאיזה מצב הוא נמצא בכל רגע. נכון לעכשיו, המצב לא פשוט... ורדית

זו הפעם הראשונה שאני מבריזה

מזה שנים... היה לי שבוע עמוס מאוד בשבוע שעבר והשבוע לא הולך להיות פחות עמוס (למשל היום ארוחת ערב וסרט עם חברה) בכל זאת שלחתי נציגה שאני בטוחה שייצגה אותי בכבוד

orii

New member
היה לך יצוג הולם

אמא שלך היא אוצר של ידע (תענוג לדבר איתה) וגם של שאלות טובות שמאירות כל דבר באור נוסף וחד.

למעלה