אסף...

Secular

New member
לא נכון,הוא עקום../images/Emo10.gif

אני גזען,שכחת?!!
אני אנטי ג"ש עקומים

Secular

New member
אין כזה דבר עקום בצורה יפה!!

עקום=לא יפה!! הבניין העקום היחיד לדעתי שהוא יפה זה שערי אירופה במדריד!

danezeq

Member
לא ידעתי שאתה חושב בדיוק כמוני!

צודק! עקום= מכוער! להוציא את שערי אירופה

Secular

New member
מה זאת אומרת-אתה לא ידעת!!

יא שקרן
לדעתי בניינים עקומים הם חסרי טעם,אלא אם כן הם משתלבים בסביבה כמו שצריך כמו מגדל פיזה ושערי אירופה...

kyle

New member
אה...

הוא בסדר... בין 0 ל - 10 הייתי נותן לו 4 או 3...

Secular

New member
כמו שאמרתי...

הכל עניין של טעם, יש האוהבים את הבניין,ויש המתעבים את הבניין
. זכותך לאהוב את הבניין וזכותי וזכותו של דניאל לתעב אותו... בכל מקרה,יש כאלה הגרועים בהרבה ממנו לטעמי.

four seasons

New member
פלטיניום, היפה ביותר בעיר../images/Emo13.gif

הוא גאוני, יפה, מרשים, מגדל פיזה, מבחינתי הוא בין המגדלים היפים שיש היום בעולם, ונכון עומרי זה עיניין של טעם, מחלון משרדי בעבודה בשד´ יהודית אני רואה אותו גאה כל יום בצבע אחר. וחוצמזה מזל טוב על התפקיד ישן חדש
אילו צריך להיות באמת מנהל ראוי ליישם את ראיון מנהל לשבוע, בליסימו לפורום הדמוקרטי

danezeq

Member
פלטיניום יפה בתור פסל ולא בתור מגדל

זאת דעתי - אני לא אוהב מגדלים עם הרבה אלמנטים שמתיימרים להיות "אומנותיים" פלטיניום הוא מגדל יחודי- ואם יש אחד כזה בעיר -סבבה אבל עד כאן! רק שלא כל העיר תיהיה מלאה בכאלה! זה יפוך את ת"א לעיר שנראית כמו תפאורה לסרט עתודה זול

danezeq

Member
טוב אני חוזר בי ../images/Emo13.gif

רק למגדל המניפה הייתי נותן אישור

Secular

New member
צודק...

לדעתי עיר כמו ת"א צריכה להיות מורכבת מהרבה ג"ש סטנדרטים,ומעט יחודיים...רק ככה באה לידי ביטוי היחודייות שלהם...

four seasons

New member
הוי אז כנראה תצטרך לבטל../images/Emo13.gif

הרבה פרוייקטים בעיר, פנויקס(בוודאי רשמתי אותו לא נכון) סמוך למגדל שלום (יקירי) בסוף שדרות רוטשילד יחודי לא פחות, (משום מה הפרוייקט תקוע בשלב המרתפים
)ת"א לא נכנעת לתחתיבים היא משאירה אותם בסיבוב
בגלל זה היא עיר מס´ 1, ויתרתי על פריז, אמסטרדם ולונדון בשביל העיר הזאת ויש ביטוי חדש לאוהבי העיר "תלאביבמניאק" שלקוח ממושג אחר מתחום המוסיקה הקלאסית "קאלאסמניאק" (זמרת מצוסופרן), או שמכורים לעיר או שמתעבים אותה.

אושר מ

New member
אני גם אוהבת את פלטניום, למרות

שראיתי אותו רק פעם אחת בחיי. ואני לא מסכימה עם דניאל ועומרי. לדעתי גם אם יהיו הרבה מגדלים מיוחדים, יראו את הייחודיות של כל אחד מהם..

Secular

New member
אושר...../images/Emo5.gif

היית רק פעם אחת בת"א??? מה קרה?!,את גרה במאדים שיצא לך לבקר רק פעם אחת בת"א??

אושר מ

New member
לא. אבל רק פעם אחת ראיתי את

פלטניום, כשהלכתי ברגל מהקריה לבית מעריב...זה הכל:) אני בת"א די הרבה בזמן האחרון לצערי. וכנראה שבוע הבא שוב..

למעלה