אסף...

Secular

New member
אסף...

קודם כל-כל הכבוד על המידע בחדשות וגם על הוספת התמונות. דבר שני, הנה כמה דברים שכדאי להוסיף: את מגדל הגן ל-special feature של ת"א ותמונותיו שצילמתי גם כן במרץ. את התמונות של קו הרקיע של הרצליה שצילמתי בתור תמונות כלליות של העיר. את התמונות של מגדלי המרינה שצילמתי. את פרוייקט הדולפינריום ואיצטדיון יד-אליהו בת"א. וגם את האילוסטראציות של מגדל אלמוג ים. אגב,אם ישולב בעתיד גם סרטי וידאו של ג"ש באתר-אשמח לעזור בעניין

wakshlak

New member
תשובה... וסרט...

אכן, את מגדל הגן אני אוסיף לחלק של מגדלים בבנייה היום או בפעם הבאה שאחזור הביתה. יש לי בנוסף גם תמונות שאני צילמתי ומאד מס´ מקורות. אני אוסיף את התמונות של מגדלי המרינה באותה הזדמנות. כמו כן אבקש ממך (למרות שכבר כתבת זאת בעבר, אך הייתי רוצה שיהיה את זה כאן מרוכז, את זכויות היוצרים של האילוסטרציות שלך. כמו כן, אינני זוכר משהו בקשר לאיצטדיון יד אליהו ואשמח אם תזכיר או תעלה תמונות בתגובה להודעה זאת. בקשר לסרט - אתה מוזמן להכין סרט (מקצועי ככל האפשר) בנושא מסויים. הייתי מתחיל בצילום של גורד שחקים אחד (שילוב של זוויות, כניסות, יציאות וכו´) כדוגמא. אם זה יראה טוב יתכן ואכניס זאת כבר עכשיו. תודה רבה על העזרה, אסף.

Secular

New member
היי אסף...

הזכויות יוצרים של כל האילוסטראציות הספציפיות הן לa3D,חברת הדמייה שעוסקת בהכנת אילוסטראציות. אגב,ראית את הקליפ שאני ודניאל הכנו?? בכל מקרה,אני אשתדל לעשות קליפ של עזריאלי בחודש הבא...

wakshlak

New member
לא, ועוד...

אוקי, תודה. בכל מקרה, לא הצלחתי לראות את הקליפ שהכנתם, אתה יכול לשלוח לי את לאי מייל? (דרך אגב קיבלתי את האחרון שלך). כמו כן, הייתי ממליץ להתחיל בתור נסיון בקטן, ולא בעזריאלי. כך מגדל צנוע יחסית ונסה להפוך אותו למרשים ומעורר גאווה. זה אתגר שכדאי לך לנסות. כמו כן, מה לגבי איצטדיון יד אליהו שכתבת עליו בהודעה האחרונה. אסף.

Secular

New member
או.קיי../images/Emo13.gif

תלחץ על הכפתור הימני,ותשמור על שולחן העבודה! בכל מקרה,תן הצעה למגדל מתאים לצילום??! מה רצית לדעת על מגדל יד-אליהו?? ואגב,מתי אתה חוזר אלינו??

kyle

New member
יש לי רעיון....

תנסה את מגדל ציון, מרכז הטקסטיל, או מגדל פז...

Secular

New member
מגדל ציון נראה לי הכי מתאים ממה..

שציינת פה,למרות שגם מגדל אלרוב מתאים

kyle

New member
אוווווווווווף!!!!!!!!!!!!..........

אני אוהב את אלרוב יותר, והוא יותר מכובד, וכבוד לא יהיה לאלרוב אם הוא יהיה ה"נסיון" הראשון! עדיף ציון!!!

Secular

New member
אני ציוני גאה../images/Emo104.gif!!

אבל אלרוב יותר יפה ויותר ייחודי,ולכן אצלם אותו קודם!!

wakshlak

New member
אני אנסה ובכל מקרה...

אני מציע לך ללכת על מגדל כמו פלטניום או מגדל האופרה. אילו אילוסטרציות של מגדל יד אליהו יש לך? (אני לא יודע אם זה מה שיש לי) אני לא יודע מתי אני חוזר בפעם הבאה, בתקווה בעוד שבוע.

Secular

New member
או.קיי,

אני מקווה שאחרי הבגרות בכימיה,אני אצלם איזה כמה בניינים... אגב יש לך הגבלה על מספר המגה-בייטים?? אני אבדוק ואפרסם בקרוב את האילוסטראציות והתמונות של יד-אליהו. נ.ב: אתה לא בגזרת הר דוב?!,אני מקווה!!

wakshlak

New member
../images/Emo59.gifסרטים ופיצוצים!!!../images/Emo59.gif

בקשר לסרט: קודם כל ראיתי את הסרט שעשית עם דניאל וזה חביב מאד!!! אהבתי את התנועתיות שבו. כמובן שבסרט שתעשה, אני מקווה שלא תצלם מנסיעה. עדיף במצב של מצלמה לא זזה, או שהיא זזה בזום אין או אווט, ולא בנסיעה מאוטו (אולי רק שילוב קטן של זה). כן! רצוי שהסרט יתפוס כמה שפחות מגה בייט, גם בגלל בעיית מקום בשרת, וגם כי אנו מעוניינים שאנשים יכלו לראות ולהוריד את הסרט. אני לא אוכל להוסיף סרטים ארוכים יותר מדי (ובטח לא של 5:00 דקות!!!). אני קרוב לגזרת הר דוב, אבל אני לא יכול לפרט כאן יותר מזה, באינטרנט, צר לי - בטחון שדה. אסף.

Secular

New member
רק...

תשמור על עצמך!!! בכל מקרה,אני מקווה שדניאל ואני נוכל לצלם את פלטיניום ואלרוב בחודש הבא, יש לך רעיונות מאיזה זוויות וכל זה?? אגב,קיבלת את האי-מייל שלי עם האילוסטראציות של מגדל אמריקן סיטי מול ברחובות??

Secular

New member
מאיפה המצאת את זה??

בכל מקרה,אני זוכר שהפרוייקט עוד היה בחיתוליו,היום זה כבר פרוייקט אדיר ויפהפה

למעלה