אסף...

Secular

New member
אסף...

תגיד,אפשר להוסיף את הכנסיה הזאת למאגר הג"ש של ת"א בתור כנסיה..?? רק שכחתי את השם שלה...אולי מישהו כאן יודע...!?!? אגב,התמונה צולמה אתמול על ידי שעברתי ביפו...

wakshlak

New member
נראה כי אפשר...

המגבלה באתר זה מינימום 35 מטרים. אני ממליץ שתצלם את התמונה עוד פעם... ותשיג פרטים כמו: שם, כתובת וכו´)

Secular

New member
אמממממממ...

אין לי מושג מה הגובה שלה,אבל אני בטוח שהוא מעל 35מ´!! התמונה באיכות לא טובה בגלל שהיא צולמה משימשה מלוכלכת ובאמצא נסיעה... אני אנסה להשיג עוד פרטים שבוע הבא...!

oren*

New member
למיטב ידיעתי זו הכנסיה היוונית

אורתודוכסית. הצילום באיכות מאוד נמוכה, אם כבר מכניסים מבנים חדשים עם חשיבות בינלאומית, כדאי להשקיע ולצלם תמונות באור יום.

wakshlak

New member
אתה צודק...

לא הייתה לי גם כוונה להכניס את התמונה הזאת ספיציפית לאתר.

הסבר על הכנסייה !!!!!!!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני רוצה להסביר לכולם סוף סוף מה זאת הכנסייה הזאת !!!!!! קודם כל הכנסייה הזאת נימצאת ב- שכונת " גבעת הרצל " ( אבו - כביר ) ב- תל אביב ל-יד רחוב הרצל על גבעה גבוהה שמשקיפה על אזור תל אביב , יפו ו-בת-ים ו-חולון הכנסייה הזאת נימצאת צמוד ל- בית החולים לחיות " לטבע נולד " ו- בית הספר שדה של החברה להגנת הטבע " איילון " ו- הגן הזואולגי של אבו -כביר ב- תל אביב ליד הכנסייה ישנה בריכה עתיקה ו-בית חרושת עתיק ל-שמן שהפך ל- מרכז אירועים ו-חתונות שניקרא " החאן " מי שנוסע מ-כיוון בית המעצר " אבו - כביר " ל-כיוון תל אביב ייראה בצד שמאל את הכנסייה מקרוב

הסבר על הכנסייה 2 !!!!!!!!!!!!../images/Emo12.gif

בצד הצפוני של הכנסייה נימצא בית קברות יהודי עתיק מזמן התלמוד ו-המישנה . לפני 12 שנה ב-שנת 1990 רצו להרחיב את רחוב קיבוץ גלויות ואז גילו שמה קברים יהודיים עתיקים אחרי זה באו לשמה דתיים חרדים מ-ירושליים וניסו למנוע את ההרחבה של הכביש אבל זה לא עזר להם בסוף עיריית תל אביב החליטה להרחיב את הכביש בתנאי שהכביש יורם 2 מטר למעלה כדיי שהכביש לא ייעלה מעל הקברים העתיקים עכשיו הכנסייה הזאת ניקראת הכנסייה הרוסית הפרבוסלאבית שיש לה כנסייה שמנהלת אותה ב-ירושלים ב-מיגרש הרוסים כל השטח של הגיבעה שעליו חולשת הכנסייה שייך לה בלבד ובצד הדרומי שלה עובר כביש שהיה דרך עתיקה מ-יפו ל-ירושלים והיום זה כביש שעובר מיתחת לרחוב לבון ומיתחבר עם שכונת קריית-שלום

danezeq

Member
בקשר לכנסיות!

כנסו לת"א במבט חדש >> העיר העתיקה יש שם הרבה תמונות של כנסיות באיזור נחמד לדעת שאתם מבקים בת"א במבט חדש מידיי פעם
אגב התמונה המצורפת תמיד מבלבלת, זה לא בברלין או בפראג - זה בת"א.

סליחה אבל כנסיות לא מעניינות אותי !

אני הייתי רוצה יהודים יקרים שלי שאתם תצלמו תמונות של בתי כנסת ו-תיתלו אותם כאן בגאווה להיות יהודים !!!!!!

TheIllustrator

New member
עצם העובדה שמציגים

כנסיות בפורום, לא אומר דבר על נטיות הפורום או על כוונויו. אנו, חברי הפורום, מתעניינים במבנים גבוהים בפרט, וארכיטקטורה ככלל(ואף בכמה נושאים נלווים גם כן), ולכן כל מבנה ראוי, מהווה סיבה ראויה לדיון בפורום. הדיון על כנסיות לא אמור לגרוע מכל דיון עתידי על בתי כנסת, ולכן, יש מקום בפורום גם לזה וגם לאחר. ורק לשם ה"קונטרה"... אותי דווקא כן מעניינות כנסיות!
(פחות בארץ, יותר באירופה - מבנים מרהיבים!)

kyle

New member
מה שמביא אותי לשאלה,

מהי הכנסייה הכי גבוהה!?...

TheIllustrator

New member
לא, לא, לא...

בפראג וברלין לא מזניחים בצורה כזו מבנים עתיקים - רק בארץ! ככה שלא... התמונה לא מבלבלת, בישראל מדובר!
(מתי ילמדו לשמר מבנים בעלי ערך היסטורי, בארצנו הקטנה!?
)

הכנסייה הרוסית - הפרבוסלאבית

תיראה אם תיסע מרחוב הרצל לפני הגן הזואולוגי יש פנייה ימינה לרחוב קטן אתה תמשיך עוד 50 מטר תיראה את השער של הכנסייה ו-עליו כתוב ברוסית ו-אנגלית שלכנסייה הזאת יש בעלים ב- ירושלים אוקיי מרוצה עד עכשיו ?????????

טוב עכשיו תראו בתי-כנסת יהודיים !!!

אחרי שדיברנו על כנסיות הגיע הזמן שנדבר וגם נראה כאן בתי-כנסת יהודיים כי הריי אנחנו יהודים גאים שלא עוזבים את הארץ ומפחדים מהאויביים שלנו

stan_southpark

New member
שי צר לי

אבל בקושי יש בתי כנסת גבוהים בעולם נענין עם הכנסיות זה שיש לה את המגדל השפיצי הזה שעליו נמצא הצלב שלהם.

אז תחליפו את הצלב ב- מגן דוד ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

דרך אגב אני עברתי שבוע שעבר בכיש שמוביל לכניסה של הכנסייה הזאת וכתבו מיתחת לגשר כתובת גרפיטי אנטישמית ואני רציני בקשר לזה . כתבו מיתחת לגשר FREE JERUSALEM ומעליו ציירו צלב ענק עם צלבים קטנים מסביבו אז אוליי הגיע הזמן שנהיה גאים להיות יהודים ונראה פה גם בתי - כנסת במקום כנסיות ו-מיסגדים שבא לי לשרוף אותם !!!!!

למעלה