אסף רמון ז"ל.

אסף רמון ז"ל. ../images/Emo16.gif

אסף ז"ל [בן 21] היה בנו של האסטרונאוט הישראלי הראשון, אילן רמון ז"ל, שנהרג בהתרסקות מעבורת החלל "קולומביה". 6 וחצי שנים אחר כך, אסף ז"ל נהרג בהתרסקות מטוס F16 בזמן טיסת אימונים בדרום הר חברון. "סרן אסף רמון, שנהרג בהתרסקות מטוס ה-F16, שכל לפני שש וחצי שנים את אביו אילן רמון, שהיה האסטרונאוט הישראלי הראשון. לפני פחות משלושה חודשים סגר מעגל, כשסיים את קורס הטיס בהצטיינות בדיוק כמו אביו. היום נסגר מעגל נוסף, וגם אסף נהרג בהתרסקות. שני דורות, שני אסונות." כמה צער משפחה אחת יכולה לעבור.. יהי זכרו ברוך

william beckett

New member
עצוב ביותר../images/Emo16.gif

כמה שזה נורא לא עבר עשור והמשפחה סובלת שוב...,נורא לחשוב על זה,שזה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו,בכל יום תמים.... אני זוכרת את היום שאילן רמון ז"ל לא חזר הביתה...,השקולומביה היתרסקה,קצת זמן אחרי זה הייתי באנדרטה בנסאה לזכר הקולומביה,היה נוראי אבל גם מרגש... באותו יום שהקולומביה היתרסקה ואיבדו איתם את הקשר,דודה שלי הייתה אצלי ואמרה לנו,אין קשר,הוא מת,הוא מת,הוא מת...,דודה שלי הכירה אותו אישית,הוא היו זוג פעם... לדודה שלי קשה,כשסיפרנו לה היום שזה קרה היא הייתה בשוק נוראי לא ידעה מאיפה לאכול את עצמה... זה סיפור נורא אי אפשר לחשוב על זה בכלל,הפחד שמחר בבוקר זה יכול לקרות לכל אחת ואחת מאיתנו... אבל מה שהרגיז אותי בסיפור הזה זה חוסר הפרופורציות,עשו מזה סיפור כולכך גדול,כל הצבא,כל הקצינים לשער או כל איש צבא ידוע ושעבר בא לבקר את המשפחה,אפילו שר הביטחון הגיע וראש הממשלה שלח תנחומים ממצרים... אני חושבת שזה הגזמה,לא עזבו את המשפחה עד 11 בלילה!,שציקו,הציקו והציקו,די תעזבו אותם!,תנו להם להיתאבל בשקט!,נכון אילן רמון הוא סמל דגול במדינה הזאת,וזה שבנו נהרג זה משו גדול,אבל כמה אפשר כמה?!,זה כבר חדירה לפרטיות,תעזבו אותם בשקט ותנו להם ליהיות אם עצמם! כי בינינו,אם זה היה חייל לא מוכר,סתם עוד חייל "רגיל" לא היו עושים כזאת מהפכה ושיגעונות,כותרת קצרה וממשיכים האלה,אבל מה למשפחה של אותו חייל זה לא כואב?,זה כואב באותה מידה כמו שזה כואב למשפחת רמון,משפחות שכולות שאיבדו את האבא והבן,יש לא מעט כאלה,ויש כאלה שאפילו יותר כואב להם ממשפחת רמון,די להפוך משפחות כאלה לסמל,בי אישית זה פוגע,פוגע מעוד. אני באה ממשפחה שכולה,מה הם חושבים שזה שסבא שלי מת זה לא קשה לי?,אומנם אדם שלא היכרתי אבל רק דברים נפלאים שמעתי אליו,לאמא שלי ולאחיות שלה זה לא כואב לאבד אבא?,זה כואב,בדיוק כמו שכואב למשפחת רמון ובגלל זה לדעתי לא צריך להפוך את זה לסמל ולרעש אחד גדול נשיא המדינה שלנו היתעלף אתמול,מישו בכלל זכר את זה?,לא,לא זכרו את זה ולא הזכירו את זה. אני באמת מכל הלב מיצטערת בשביל משפחת רמון אל אובדן בנם אסף ז"ל,אבל זה מוגזם.

למעלה