ועוד ממנו...
S Secular New member 16/4/02 #14 מגדל האישפוז ע"ש אריסון... שדרך אגב,אתה יכול להוסיף עובדה חשובה אודותיו:על גג הבניין ישנו מנחת למסוקים...
מגדל האישפוז ע"ש אריסון... שדרך אגב,אתה יכול להוסיף עובדה חשובה אודותיו:על גג הבניין ישנו מנחת למסוקים...
S Secular New member 16/4/02 #18 ואילוסטראציה של המגדל הנ"ל... שדרך אגב תוכנן ע"י זרחי אדריכלים בע"מ!
א אושר מ New member 17/4/02 #28 נראה לא רע בכלל המגדל לא משהו מיוחד, אבל ממש נחמד טוב, כתבתי הודעה יומית יאללה, ביי אוש´ בדרך לטרמינל ולטקילותתתתתתתתת
נראה לא רע בכלל המגדל לא משהו מיוחד, אבל ממש נחמד טוב, כתבתי הודעה יומית יאללה, ביי אוש´ בדרך לטרמינל ולטקילותתתתתתתתת
D danezeq Member 17/4/02 #33 ב-י-ז-י-ו-ן!!!! ../images/Emo46.gif תראו איך זה נראה!!! בושה!!! גועל נפש! איך הם עצרו את הפרוייקט!!! לא נראה לי שהוא אי פעם יוגבה
ב-י-ז-י-ו-ן!!!! ../images/Emo46.gif תראו איך זה נראה!!! בושה!!! גועל נפש! איך הם עצרו את הפרוייקט!!! לא נראה לי שהוא אי פעם יוגבה
S Secular New member 16/4/02 #23 ועזריאלי המרובע והמוקפא! אגב,לא נתנו לי לצלם בטיילת בטענה שאני יכול להעביר מל"מ בקיצור,השומר אמר שאני צריך לתאם מראש את באוי לצלם כדי שאוכל לעשות זאת!
ועזריאלי המרובע והמוקפא! אגב,לא נתנו לי לצלם בטיילת בטענה שאני יכול להעביר מל"מ בקיצור,השומר אמר שאני צריך לתאם מראש את באוי לצלם כדי שאוכל לעשות זאת!
S Secular New member 16/4/02 #24 ועזריאלי המרובע והמוקפא! אגב,לא נתנו לי לצלם בטיילת בטענה שאני יכול להעביר מל"מ בקיצור,השומר אמר שאני צריך לתאם מראש את באוי לצלם כדי שאוכל לעשות זאת!
ועזריאלי המרובע והמוקפא! אגב,לא נתנו לי לצלם בטיילת בטענה שאני יכול להעביר מל"מ בקיצור,השומר אמר שאני צריך לתאם מראש את באוי לצלם כדי שאוכל לעשות זאת!