אסף ומלחמתו ברשע

assafcohen1

New member
אסף ומלחמתו ברשע

במסגרת ערב משעמם בקיטו הרחוקה שבאקוודור, עלה נושא ההומואים ומצעד הגאווה בירושלים... ספירת מלאי: אקוואדוריאנית אחת שלושה חובשי כיפה סרוגה זוג (בחור ובחורה) בחור ללא שיוך אחד מתחביב העיקריים הוא הלחימה בבורות. אשר על כן- בסבלנות ובאורך רוח עניתי על השאלות/קלישאות הכה מוכרים לנו. אם יש מישהו לא בארון שלא שמע את השאלות האלה טריליון ואחת פעמים- שיקום... איך מחליטים מי האישה ומי הגבר?!? זה נכון שאתם רק מחפשים זיונים? במקלחות בצבא... כאילו... לא היו פאדיחות? אז מה... אם אתה רואה כוסית... זה לא...??? ואתה באמת חושב שתוכל לגדל ילדים נורמלים? תמיד אותן שאלות. מה שכן הייתה שיחה פורה- עוד כמה סטרייטים ראו שהשד לא כזה נורא, וכן אנחנו אפילו אוהבים לאהוב וא רק להזדיין... שבוע טוב ורגוע

MARMELAD

New member
עוד כמה

אולי לא היית עם הבחורה הנכונה? אני מקווה שאתה לא נמשך אליי (בחור) ואתה באמת רוצה ילדים? אז איך תעשה ילדים בלי אישה? ממתי אתה יודע? וההורים שלך יודעים? ובבי"ס ידעו? ובצבא? אבל זה מצחיק כי אתה לא הומו כזה שמדבר עם הידיים מה זה? אוחצ´ה? בשביל מה אתם צריכים סלנג משלכם? מה הקטע במצעד הגאווה? על מה אתם כל כך גאים? אני לא גאה שאני סטרייט (מעייף)

למעלה