אסף הרופא

מצב
הנושא נעול.

ריקי בש

New member
אסף הרופא

אסף הרופא
בנות, מי מכירה את המחלקה באסף הרופא? אשמח לשמוע על הרופאים שם אינפו. הם פשוט משגעים אותי- מסתבר שבכל בית חולים יש שיטות או תרופות ש"הם אוהבים" ו"לא אוהבים". הבוקר עשיתי בדיקת דם והודיעו לי אח"כ שעוד לא הגיע הזמן לדקה כי רק בין הביוץ למחזור יוכלו לתת את הדקפפטיל הארוך (שנאלצתי היום ממש להתעקש שיתנו לי את זה ולא אחר ואסיים בכך את מצוות הנסיונות שלי... כי הם "לא אוהבים" שם את הדקה הארוך, מסתבר... מתי מקבלים בדיוק את הדקה הארוך? אני אמורה לקבל מ. עד סוף החודש הזה ואני חוששת שאפספס חודש נוסף. אשמח לתגובות בהקדם. תודה.

כשאני קיבלתי דקא ארוך

אסף הרופא
בנות, מי מכירה את המחלקה באסף הרופא? אשמח לשמוע על הרופאים שם אינפו. הם פשוט משגעים אותי- מסתבר שבכל בית חולים יש שיטות או תרופות ש"הם אוהבים" ו"לא אוהבים". הבוקר עשיתי בדיקת דם והודיעו לי אח"כ שעוד לא הגיע הזמן לדקה כי רק בין הביוץ למחזור יוכלו לתת את הדקפפטיל הארוך (שנאלצתי היום ממש להתעקש שיתנו לי את זה ולא אחר ואסיים בכך את מצוות הנסיונות שלי... כי הם "לא אוהבים" שם את הדקה הארוך, מסתבר... מתי מקבלים בדיוק את הדקה הארוך? אני אמורה לקבל מ. עד סוף החודש הזה ואני חוששת שאפספס חודש נוסף. אשמח לתגובות בהקדם. תודה.
כשאני קיבלתי דקא ארוך
זה היה ביום השני למחזור.

אני מקבלת דקא ארוך ביום ה-21 ל..

אסף הרופא
אני מקבלת דקא ארוך ביום ה-21 ל..
מחזור לאחר שבוע כלומר ביום ה-28 מקבלת ווסת ולאחר עוד שבוע עושה בדיקת דם ואם יש דיכוי מתחילה בהזרקות

לדעתי המחלקה באסף הרופא נהדרת!

אסף הרופא
אני טופלתי פרטי אצל פרופ' רון-אל (ראש המחלקה) והוא איש מקצוע משכמו ומעלה! המחלקה נעימה מאוד והמעבדה מקצועית וטובה מאוד. נכון, הם פחות אוהבים לעבוד עם דקא ארוך. אני אישית קיבלתי תמיד סינרל לדיכוי. דקא ארוך מקבלים או בימים 2-3 למחזור או בסביבות היום ה-21 (כמו שנאמר לך, לאחר הביוץ). שיהיה בהצלחה

ריקי בש

New member
אסף הרופא

אני טופלתי פרטי אצל פרופ' רון-אל (ראש המחלקה) והוא איש מקצוע משכמו ומעלה! המחלקה נעימה מאוד והמעבדה מקצועית וטובה מאוד. נכון, הם פחות אוהבים לעבוד עם דקא ארוך. אני אישית קיבלתי תמיד סינרל לדיכוי. דקא ארוך מקבלים או בימים 2-3 למחזור או בסביבות היום ה-21 (כמו שנאמר לך, לאחר הביוץ). שיהיה בהצלחה
אסף הרופא
הוא עשה לי אתמול את בדיקת הדם ודיברתי אתו על המשך הטיפול (או התחלתו בעצם..). נאלצתי להתעקש על דקה ארוך (למרות שאני לא מתיימרת להיות רופאה וכבודו במקומו מונח) אבל אני תרמתי חודש אחד לניסויים עליי והבהרתי לו שאני לא מתכוונת לתרום חודש נוסף- אני את שלי עשיתי וזהו. אני פשוט יודעת מטיפולים קודמים שהדקה הארוך כן עובד עליי אז למה להמשיך ולנסות כשזה מסכן לי טיפול שלם? סופרפקט(בהסנפות) ודיפרילין (בהזרקות יומיות עם סיוטים..) - לא "עבדו" עליי. בשבוע הבא אעשה שוב בדיקת דם ונראה מה המצב ומתי אתחיל. תודה ובהצלחה גם לך !!

מצב
הנושא נעול.
למעלה