אסמה

המתמידי

New member
אסמה

בני נולד בשבוע 32+2 בלידה רגילה במשקל 1995 ולא היה צריך חמצן אני קבלתי זריקה להבשלת ראות שעה לפני הלידה מה שאומר שזה לא משמעותי כלל מאז שהפסקתי להניק אותו בגיל 4 חודשים כל חודש חלה בדרכי הנשימה עד שלאחרונה הובחן כאסמתי כיום הוא כמעט בן שנה בכרונולוגי שמעתי שאם היו נותנים לו חיסון מסוים לא היה סובל מאסמה משהיא יודעת איזה חיסון זה? והאם יש אפשרות לתת לו אתו עכשיו ? והאם יש משהוא טבעי לשפר את הנשימה ללא אינלציות או משאפים?

dan iel g

New member
כשקראתי את חוברת המידע על חיסון

נגד ה RSV אם אני לא טועה, אחת התופעות שעשויות להגרם מהוירוס זה אסתמה. החיסון ניתן לילדים שנולדו עד שבוע 28 +6 במימון הקופה וקרן עופר (של עופר נימרודי) מממנת לא יודעת כמה אחוזים עד שבוע 30. האם לא קיבלת מידע מהפגיה כשיצאת משם או במהלך השהות?

המתמידי

New member
לא קבלתי שום מידע בנושא

כנראה הם לא חשבו שתהיה איזה שהיא בעיה בעניין אבל לצערי זה כן קרה השאלה היא אני חברת קופת חולים מאוחדת האם יש אפשרות לפנות אליהם בענין שאולי כן יאשרו לי מכיון שאנחנו כבר אחרי אשפוז והבחנה כחולי אסמה אם יש משהיא שפנתה בענין ואשרו לה כזה דבר חריג ואם לא אולי משהיא פנתה בבקשה חריגה כזאת לקרן עופר וקיבלה אשמח לדעת וכן לקבל הככונה בעינין מה כדי ורצוי להביא ולהגיש להם תודה רבה מראש לעונים.

momo775

New member
לצערי לא מכירה תרופה לאסטמה שהיא לא אינהלציות

סטראואידים ועוד..

תרופה לאסתמה בכל מקרה אין

יש תרופות שמקלות על ההתקף ומעלימות אותו מהר יותר. בכל מקרה- בנוסף לסטרואידים יש כדור שפועל בכ80% מהמקרים והוא איננו סטרואיד- שמו סינגולאר... לפחות לפי מיטב הבנתי הלא-רפואית...

nitsanal

New member
את יהלי מציל דיקור סיני

שלום. שמי נצן אמא של אורי ויהלי שנולדו בשבוע 30 +3 וגם כן לא נזקקו להנשמה. אצלנו יהלי סבל בחורף הקודם ובתחילת החורף הזה מנזלת שמהר מאוד הפכה לברונכיט ובעקבותיה באו התקפי שיעול וקוצר נשימה וכמובן אינהלציות ומשאף (ונטולין, בודיקורט וכל הדברים הטובים). אנחנו הולכים לדיקור סיני ויהלי מקבל דיקור מיוחד למערכת הנשימה וזה פשוט מציל אותו. בינתיים זה הצליח כבר פעמיים השנה להציל אותו משימוש באינהלציות ומשאפים (שהוא לא מוכן לקרב לפנים גם ככה). אפילו נבדקנו אצל הרופא אחרי הדיקור והוא בעצמו ראה שאין יותר ציפצופים.....ממליצה מאוד. אם תרצי טלפון של המדקר שלנו (בתל אביב) שלחי לי מסר.

למעלה