אסכולת רוק 5-11-07 - ר"ש

davecom

New member
אסכולת רוק 5-11-07 - ר"ש

פלייליסט לתכנית של השבוע: 1. The Flaming Lips - Bag full of thoughts 2. Robert Wyatt - Out of the blue 3. Robert Wyatt - On the town square 4. The Walkmen - Subterrannean homesick blues 5. Welcome - Marry me men 6. My Bloody Valentine - Cupid come 7. Sonic Youth - New Hampshire 8. Smashing Pumpkins - Snail 9. Alice in Chains - Frogs 10. Neil Young - Shining light 11. Howling Bells - The bell hit 12. Midlake - Young bride 13. !Elliott Smith - Bottle up and explode

davecom

New member
החדש של וויאט נשמע ממש יפה

Comicopera שמו, העטיפה שלו יפה כתמיד (בזכות אשתו של וויאט) וממה שהצלחתי להתרשם עדיין יש לו מה להגיד. השיר הראשון של אניה גרברק יירום הודה.

konformist

New member
פלייליסט הקונפורמיסט 4.11.2007

והפעם, תכנית בהשראת "מיצי שחורה": רוק אקספרימנטלי ואוונגארדי (עד כמה שאפשר) להמונים Can – Father Cannot Yell Chrome – All Data Lost Pere Ubu – The Modern Dance Butthole Surfers – The O-Men Throbbing Gristle – Convincig People Coil – Things Happen Savage Republic – Flesh that Walks DNA – Size Sonic Youth – Brother James Velvet Underground – Black Angel’s Death Song Angelo Badalamenti – The Bookhouse Boys Calla – Awake & Under Swans – YRP Residents – Looser=Weed

G4rfi3ld

New member
נשמע מגניב מאוד

אני אבדוק באייקאסט. יפה שהגענו למצב שתכניות אצלנו מושפעות אחת מהשניה :)

Gerdulin

New member
ר"ש בסימן שאלה- סקס סמים (וקצת אלכוהול) 5.11

1.Laid- James 2. She"s like heroin to me- Gun club 3. Is bigger better?- Cheeks on speed&The noheads 4.Been smoking to long- Placebo 5. Monster of sex- גלעד כהנא 6. Drinking at the dam- Smog 7. Adolescent sex- Japan 8. Time to switch to whisky-The Corb lund band 9.Superfreak- Rick James, Roca sound remix 10.Drugs in my body- Thieves like us 11.Playgirl- Ladytron 12.רטוב וחם- כרמלה גרוס וגנר 13.Bed is for sleeping- Superwolf 14.Same old drug- The apples in the stereo 15.Somebody put something in my drink- Ramones 16.Good kids make bad grownups- Ariel Pink's haunted graffity כשעושים תכנית על סקס וסמים זה עובר בלי תקלה אחת לרפואה. מעניין

ר"ש שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני 6.11.07

התכנית הוקדשה לירושלים עירנו האהובה, וכל השירים בה מתקשרים באופן מסויים למשהו שאנחנו אוהבות בעיר הזאת. נחשו איזה מהשירים מתקשר לרדיו הר הצופים. Stage Fright - Delilah Where Is My Love - Cat Power Salvation - Cranberries הד - הפה והטלפיים People Are Strange - The Doors Rock Bottom Riser - Smog Blue Babies - Midnight Movies זונה של הפלייליסט - פוריטנים צעירים Joga - Bjork Thick as a Brick - Jethro Tull Gaston - The Beauty and the Beast הבת של הדיקן - יאפים עם ג'יפים Forever Young - Bob Dylan למי שרוצה לדעת מה הקשר המדויק של כל שיר, בשביל זה יש אייקאסט. ליל מנוחה.

gilgamesh

New member
אני מנחש ש...

הבת של הדיקן כי כל השדרנים הם יאפים עם ג'יפים

fugitive

New member
עיר מקלט 6.11

-1- בני בשן- חושו אחים חושו -2- The Decemberists- Sons & Daughters -3- Sufjan Stevens- Jacksonville -4- דויד פרץ- הייקו בלוז -5- ג'ירפות- כנרת -6- Jim White- Still Waters -7- David Eugene Edwards- Wayfaring Stranger (לכבוד הספיישל של עמרי) -8- פוריטנים צעירים- פגי -9- Midlake- We Gathered in Spring -10- נגה שלו ודני הדר- עדיף -11- Radiohead- Weird Fishes/Arpeggi -12- Roy Chicky Arad- Sputnik in Doubt (Mule Driver Remix) (לכבוד האירוח של מיול דרייבר מחר) ועל כך היה אומר בוודאי עמרי: יוג'ין אדוורדס וג'ים ווייט זה טוב ויפה, אבל מוקפים בדויד פרץ, מידלייק וצ'יקי??? הזוועה

G4rfi3ld

New member
נו, אי אפשר ככה

אני כזה צפוי? אולי תגיבו במקומי וזהו?

fugitive

New member
זה לא בגלל שאתה צפוי

זה פשוט אומר שאתה מאד פתוח ומרבה לשתף אותנו ברגשות שלך כלפי מוזיקה (ומוזיקאים). זה טוב מאד לשתף ולא להחזיק בבטן. זה מעיד על פתיחות ובשלות.

Mmmitsi

New member
תודה

לכבוד הוא לי שהתכנית הייתה בהשראת המיצי שלי. לפי הרשימה נשמע מעולה, אני אבדוק גם כן באייקאסט.

konformist

New member
בכיף

אם יש אישור מהגברת מיצי שחורה עצמה, אז אני מרוצה. למרות שנראה לי שיצא משהו בסגנון "מיצי שחורה למתחילים". רציתי לשים קטע של סואיסייד אבל כבר חרשתי עליהם בעבר. בסוף מצאתי תחליפים ראויים. התכנית הרגע נוספה לאייקאסט , דרך אגב

למעלה