אסכולת רוק - 4-2 - ר"ש

davecom

New member
אסכולת רוק - 4-2 - ר"ש

לינק להאזנה + פלייליסט: 1 Loose Fur – Hey Chicken 2 The Raconteurs - Store Bought Bones 3 British Sea Power - Atom 4 Black Mountain - Tyrants 5 Dukatalon - Pai's 6 Death from Above 1979 - Little girl 7 Loop - Torched 8 Residual Echoes - Motametrik Canopy Entry 9 The Cult - She Sells Sanctuary 10 Van Halen - Ain't Talkin' bout Love 11 Johnny Thunders & The Heartbreakers - Do You Love Me 12 Paralex - White Lightning

konformist

New member
loop זה בהשראתי במקרה?

להקה ממש מגניבה, נכון? נשמעים כמו הסטוג'ס עושים שוגייז

פלייליסט שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני 5.2.08

אין לי ממש כוח להסביר מה היה הקונספט, רק אומר בקצרה שכל השירים היו אסוציאציות למילותיו של שיר אחד ששתינו מאוד אוהבות. השיר עצמו נותר בגדר נעלם. העיקר ששיעשענו את עצמנו, וששמנו מזרחית פעם ראשונה בתולדות התכנית. I Think I'm Paranoid - Garbage סיליקון - המיותרים נחה - מיכל קהן Complication - Lunachicks ראש כרוב - רותי נבון יש דברים נסתרים - זוהר ארגוב לילי מקריאה קטע מ"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" Lithium - Nirvana תמר מקריאה קטע מ"פו הדב" Fame - Irena Cara תמר מדקלמת "היו היו שלושה יפונים" White Rabbit - Jefferson Airplane מעיל הפרווה של לוסי - מיכל חכם Alone in My Room - Skin הבת של הדיקן - יאפים עם ג'יפים Brackish - Kittie האלוהים שלי עייף - נושאי המגבעת No Child of Mine - P. J. Harvey פרנויה זמנית - המכשפות לפרטים נוספים

fugitive

New member
עיר מקלט 5.2

-1- CSS- Lets Make Love and Listen to Death from Above -2- הפה והטלפיים- אני בדיכאון -3- LCD Soundsystem- North American Scum -4- Electra- Come Inside (Nadav the Dove Remix) -5- Avalanches- Since I Left You -6- Jens Lekman- Sipping On the Sweet Nectar -7- Nouvelle Vague- Guns of Brixton -8- Panic Ensmble- Spring in Heart (הסינגל החדש) -9- Robert Wyatt- Stay Tuned -10- Radiohead- Life in a Glasshouse -11- Adem- These are your Friends -12- Doves- Snowden ועכשיו בחזרה לציונים...

davecom

New member
הקשבתי מפאניק אנסמבל

ובאמת הייתי בפאניקה. נשמע ממש מצויין. תהיתי מה זה כבר יכול להיות. וכל השאר היה אחלה.

Gerdulin

New member
אני מוחה

זוהר ארגוב מזרחית? זה דבר כל כך אשכנזי להגיד!!

davecom

New member
הזמנים משתנים

חזרנו לעידן הפוליטיקלי קורקט. או להיפך.

פאק מזרחית. פו הדב, בייבי!

(זה נורא, איך שהאצבעות שלי ממשיכות לכתוב תגובות במקומות פומביים שעות אחרי שהמוח שלי כבר חסר הכרה. די לקורסים בשמונה בבוקר! אימרו לא לשיעורי השלמה!) (והיי - מילא זוהר ארגוב, הוא מלך וכל זה, שמנו את זאתי עם הפרווה הורודה הסינטטית - לחצי הדקה שעברה עד שנשברנו - ואם זה לא פלורליזם תרבותי, מה כן, אני שואלת אותך?)

למעלה