אסכולת רוק - 3-12

davecom

New member
אסכולת רוק - 3-12

רשימת שידור (פלייליסט) לתכנית של השבוע: 1. Jim O'Rourke - Prelude to 110 or 220 - Women of the world 2. Vetiver - Been so long 3. Akron/Family - Lake song - New ceremonial music for moms 4. Cortney Tidwell - Don't let stars keep us tangled up 5. The Go-Betweens - Boundary rider 6. dEUS - Bad timing 7. Film School - Two kinds 8. Interpol - The new 9. The Walkmen - My Old Man 10. Mazarin - Another One Goes By ולינק.

G4rfi3ld

New member
יפה...שיר נפלא של אורורק

מתוך Eureka, אלבום אדיר שלא שמעתי מלא זמן. בדיוק דיברנו על ג'ימי קשישא פה במכון.

davecom

New member
שיר פתיחה שמתאים לפתיחה

חמוד וחביב. אופטימי-פסימי, מריר-חריף-מתוק כזה.

פלייליסט שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני 4.12

התכנית היתה בנושא ריגשי ופולניות, כי הרי ידוע שאף אחד לא אוהב אותנו, שלאף אחד לא אכפת מאיתנו, שומצידכם אנחנו יכולות להירקב פב כל הלילה. מצורפות בסוגריים הערותיה המחכימות של לילי לגבי השירים (והאחרונה שלי). מונולוג של אישה חולנית - חנוך לוין (חנוך לוין, שככה בלי בושה מת והותיר אותנו לבד, בחושך, בלי סוודר). You Know You're Right - Nirvana(כנ"ל קורט קוביין). Love fool - Cardigans (הקרדיגנס, שהתחילו בתור הרכב כל כך מוצלח, עם כל כך הרבה פוטנציאל, ואיפה הם היום? שוברים לנו את הלב, זה איפה!). The KKK Took My Baby Away - Ramones (שעשרים שנה - עשרים שנה! הראמונז החזיקו מעמד רק בשביל לעשות לקראת הסוף כזה פופ-פאנק סתמי. אין להם שום סימפתיה לעצבים המסכנים שלנו). קטע מתוך "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" (ללילי אין טענות. דאגלס אדאמס מושלם גם כשהוא מת). אני אשתגע - חווה אלברשטיין (גם אני אשתגע, אז מה - אני עושה מזה עניין? מישהו בכלל ישים לב? ישדרו את זה ברדיו כאילו זה איזה אירוע לאומי?). בדידותי - טאטו (אולי אם היית מבקר את אמא שלך לפעמים לא היית כל כך בודד). Into The Darkness - Kittie (ככה את יוצרת בחושך, בלי צעיף, בלי מעיל, למה שלא תרטיבי את השיער גם?). So Cold in Ireland - Cranberries (כן, תיסעו לאירלנד, תשאירו אותי פה לבד לטפל בשלושים חתולים, עם האריטרטיס). עכבר אכל לדני את הסוודר - פיץ העכבר (אח, הימים ההם, כשלילדים נתנו תכנים אינטיליגנטיים, ולא את כל הפוקימון הזה). Hedonism - Skunk Anansie (כן, תחיו את החיים ההדוניסטיים שלכם, העיקר שאתם נהנים, מה זה משנה אם אני סובלת?). אחלום לנצח - מופע הארנבות של דוקטור קספר (אתה חולם, חולם, אבל תואר ראשון מתי אתה מביא הביתה? מה, לי לא מגיע בן עורך דין?). Voice Mail #1 - RENT (לא כולנו נוסעים לניו יורק לראות מיוזיקלס, תמר). Perhaps, Perhaps, Perhaps - Cake (באמת אף אחד לא אומר לנו שהוא אוהב אותנו. לא מגיבים באייקאסט, לא שולחים מיילים....). The Great Song of Indifference - Bob Geldof (לי אכפת, לי דווקא מאוד אכפת - זה אתם שלא אכפת לכם ממני). You Oughta Know - Alanis Morisset (תמר: ואני בכלל לא סובלת את אלאניס מוריסט, אבל לילי שמה אותה בכל זאת ולא אכפת לה ממני. דקות שלמות ישבתי וסבלתי. ככה מסיימים תכנית ריגשי מוצלחת?).

fugitive

New member
אדיר!

מניסיון, הטרגדיה של הפולניות היא התורשתיות שלה. אני הולך לסבא שלי ואמא שלי משתגעת כשהוא דוחף לה אוכל וכלי בית שהוא לא צריך והיא גם לא, ואז אמא שלי עושה לי בדיוק את אותו הדבר ואני מתעצבן, ואז אני עושה את זה לאחרים והם מתעצבנים. אם זה שם, זה שם, ואפילו אם אתה נראה עירקי. טראגי.

fugitive

New member
עיר מקלט 4.12, סכמ"ש 1

סיכומי שנה זה מיותר, אפילו קוראי השרת העיוור הכריעו כבר. תוכנית ראשונה משלוש תוכניות הסיכום הישראלי, או: "כל האינדי הישראלי החרא הזה שיצא השנה" כפי שיאמרו אנשי רדיו רבים. -1- Monotonix- Lowest Dive -2- Mr. Error Soundsystem- Dead in the Head -3- ZAKA- Electrified by the Widow -4- Lebanon- Joan of Arc -5- הבילויים- שגר פגר -6- הבילויים- חיליק פורצלינה מסתכל על המצעד (עוד אחד בשביל הכיף) -7- Salesmen- New-Cortextless People -8- נעם רותם- לפעמים זה קשה -9- רם אוריון- אינסוף -10- Geisha No- Oblivious Inc. -11- Ed- Mind on Hill -12- The Homesicks- T-Song -13- Geva Alon- In My Head במהלך השידור התקבלו טלפונים של מאזינים זועמים שדרשו לשמוע דני הדר, והביעו דאגה בעניין העדרו. תרשו לי להרגיע, יומו יגיע. ותודה לקצין ההרואי שחילץ אותי מהאוניברסיטה תוך נזיפות סמכותיות בבצלאלניקים מסכנים עם לחץ של הגשות. הוא הגיבור הלא מושר שלי לשנת 2007 בתחום האבטחה. חג שמח.

למה אינדי ישראלי מסריח, למה?

תשלוט בעצמך, בוזי, תעמוד על שלך. וחוץ מזה, מי התקשר לאולפן לבקש דני הדר? אני חייב לדעת. מאזינים?

fugitive

New member
אל תהיה כזה רציני...

לא הייתי משמיע דברים שאני חושב שהם חרא. אל תהיה רציני גם בעניין המאזינים שהתקשרו לבקש דני הדר כי אני לא הייתי רציני...

konformist

New member
קונפורמיסט מיום ראשון האחרון

יצאה תכנית רועשת במיוחד. הייתם צריכים לראות את דודו מניף אגרופים באוויר ומנענע את ראשו בהד-באנגינג חסר עקבות Husker Du – Charted Trips Nation of Ulysses - A Kid Who Tells on Another Kid Is A Dead Kid Trail of Dead – How Near How Far The Dismemberment Plan – Memory Machine Slint – Carol Scratch Acid – She Said Mission of Burma – Max Ernst Low – (That’s How You Sing) Amazing Grace Fugazi – Waiting Room Trenchmouth – Here Come the Automata Replacments – Willpower Eleventh Dream Day – Testify Primal Scream – City Mudhoney – In ‘N’ out of Grace Stooges – 1970

ההערות אמנם בעיקר שלי,

אבל עם שיתוף פעולה אקטיבי של תמר - כן, גם בתוכנית הזו היה מבדר יותר מאחורי הקלעים מאשר במהלך השידור, מה לעשות.

למעלה