פלייליסט שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני 4.12
התכנית היתה בנושא ריגשי ופולניות, כי הרי ידוע שאף אחד לא אוהב אותנו, שלאף אחד לא אכפת מאיתנו, שומצידכם אנחנו יכולות להירקב פב כל הלילה. מצורפות בסוגריים הערותיה המחכימות של לילי לגבי השירים (והאחרונה שלי). מונולוג של אישה חולנית - חנוך לוין (חנוך לוין, שככה בלי בושה מת והותיר אותנו לבד, בחושך, בלי סוודר). You Know You're Right - Nirvana(כנ"ל קורט קוביין). Love fool - Cardigans (הקרדיגנס, שהתחילו בתור הרכב כל כך מוצלח, עם כל כך הרבה פוטנציאל, ואיפה הם היום? שוברים לנו את הלב, זה איפה!). The KKK Took My Baby Away - Ramones (שעשרים שנה - עשרים שנה! הראמונז החזיקו מעמד רק בשביל לעשות לקראת הסוף כזה פופ-פאנק סתמי. אין להם שום סימפתיה לעצבים המסכנים שלנו). קטע מתוך "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" (ללילי אין טענות. דאגלס אדאמס מושלם גם כשהוא מת). אני אשתגע - חווה אלברשטיין (גם אני אשתגע, אז מה - אני עושה מזה עניין? מישהו בכלל ישים לב? ישדרו את זה ברדיו כאילו זה איזה אירוע לאומי?). בדידותי - טאטו (אולי אם היית מבקר את אמא שלך לפעמים לא היית כל כך בודד). Into The Darkness - Kittie (ככה את יוצרת בחושך, בלי צעיף, בלי מעיל, למה שלא תרטיבי את השיער גם?). So Cold in Ireland - Cranberries (כן, תיסעו לאירלנד, תשאירו אותי פה לבד לטפל בשלושים חתולים, עם האריטרטיס). עכבר אכל לדני את הסוודר - פיץ העכבר (אח, הימים ההם, כשלילדים נתנו תכנים אינטיליגנטיים, ולא את כל הפוקימון הזה). Hedonism - Skunk Anansie (כן, תחיו את החיים ההדוניסטיים שלכם, העיקר שאתם נהנים, מה זה משנה אם אני סובלת?). אחלום לנצח - מופע הארנבות של דוקטור קספר (אתה חולם, חולם, אבל תואר ראשון מתי אתה מביא הביתה? מה, לי לא מגיע בן עורך דין?). Voice Mail #1 - RENT (לא כולנו נוסעים לניו יורק לראות מיוזיקלס, תמר). Perhaps, Perhaps, Perhaps - Cake (באמת אף אחד לא אומר לנו שהוא אוהב אותנו. לא מגיבים באייקאסט, לא שולחים מיילים....). The Great Song of Indifference - Bob Geldof (לי אכפת, לי דווקא מאוד אכפת - זה אתם שלא אכפת לכם ממני). You Oughta Know - Alanis Morisset (תמר: ואני בכלל לא סובלת את אלאניס מוריסט, אבל לילי שמה אותה בכל זאת ולא אכפת לה ממני. דקות שלמות ישבתי וסבלתי. ככה מסיימים תכנית ריגשי מוצלחת?).