אסכולת רוק 17-12-07

davecom

New member
אסכולת רוק 17-12-07

לינק להאזנה + רשימת שידור של השבוע: 1. Shellac - Steady as she goes 2. Giddy Motors - Hit cap 3. Lamps - Fred Astaire 4. MC5 - Rocket reducer no. 62 5. Soundgarden - Girl u want 6. Buzzcocks - Fiction romance 7. Dr Feelgood - Keep it out of sight 8. Public Image Ltd. – Poptones 9. Drive-By Truckers - A Blessing and a curse 10. Sun Kil Moon - Exit does not exist 11. Simon Joyner & The Fallen Men - Epilogue in d 12. Arbouretum - Underneath the arches

G4rfi3ld

New member
מאיפה היציאה עם השיר הזה של סאונדגרדן?

זה קאבר ל-DEVO אם אני לא טועה. מגניב!

davecom

New member
כן כן

אחלה EP שלהם. אתמול גרדה נאלצה לשמוע אותו ואת Louder Then Love ברצף. אבל זה כבר מאחורינו.

fugitive

New member
עיר מקלט 18.12- סכמ"ש 3

תוכנית שלישית ואחרונה של סיכומים ישראליים, משבוע הבא מוזיקה לועזית. החלק הראשון של התוכנית הוקדש למוזיקה אלקטרונית. החלק השני לפולק/ סינגר-סונגרייטרים או איך שלא תקראו לז'אנר הזה. -1- קוואמי והחלבות- מאבד את הקצה (מחר ברדיו הר-הצופים מארח) -2- פג אדיר- שקר על המסך (מתוך אוסף פית/קית 3 האלמותי) -3- פג אדיר- משוואה לא (מתוך האלבום "כל דבר שאני עושה מעצבן אותי") -4- הפה והטלפיים- זה -5- Panic Ensemble- Fight or Flight -6- אבישי לונדנר- I Know -7- דויד פרץ- הייקו בלוז -8- אלי לס- ההיו -9- אלעד זאב- אל תפחד מהמחשב -10- אורן זילברשטיין- אכזבת חיי -11- בני בשן- הרפתקאות ב' -12- בני בשן- חושו אחים חושו -13- נעם רותם- עולה ויורד -14- פוריטנים צעירים- פגי

הגרופי

New member
האם זו היתה שנה מוצלחת במיוחד

במוסיקה הישראלית, או אולי כל שנה נראית כך בדיעבד? אני אצטרך לבדוק בארכיון את סיכומיך דאשתקד. כולי ציפייה לתוכניות הבאות

G4rfi3ld

New member
התכנית באמת מוצלחת במיוחד

אבל המוזיקה הישראלית כל כך גרועה, שפשוט אפשר כבר להגיד שהיא טובה וזהו. אעעע.

fugitive

New member
תודה ועניינים

תודה קודם כל. ארז- אפילו לי אין את הסיכומים של שנה שעברה, אין אותם על אייקאסט. אם אתה ממש רוצה אפשר לארגן רשימות שידור מהמחברת שלי... בעניין מוזיקה ישראלית השנה, כתבתי את זה כבר במקומות אחרים: שנה שהתאפיינה ביותר כמות מאיכות. היה המון מה לשמוע, והיו המון פיספוסים. השנה באמת הייתה השנה שמצאתי את עצמי הכי הרבה פעמים כוסס ציפורניים לקראת אלבום ישראלי חדש, וברוב המקרים זה הסתיים במפח נפש. הרבה מוזיקאים מעולים (או לפחות ממש כנים) הוציאו השנה אלבומים שאם היו מדייקים בהם בעוד פרט אחד, הם היו מושלמים. היה הרבה יותר כיף השנה בהופעות מאשר לשמוע מוזיקה בבית. ועדיין, בעוד אני מכין את תוכניות הסיכום, שבהן בגלל קוצר הזמן אני בוחר שיר-שניים מכל אלבום שאהבתי, ולא מחויב להידרש לאלבום בכללותו, הכל נראה הרבה יותר טוב. הייתי מסכם את השנה הזו כמאד מעניינת. הרבה תודות לפית/קית. לאו דווקא שנה שהנפיקה אלבומים שהייתי לוקח לאי בודד כמאמר הקלישאה. בגלל זה סיכומי שנה זה כיף. זה מאיר הרבה פעמים את השנה בהילה קצת יותר זוהרת.

הגרופי

New member
סיכומיך קיימים בארכיון הפורום

לענין עצמו, כנראה שהסיכומים מייפים את המציאות, ואני חייב להודות שידיעותיי במוסיקה ישראלית מוגבלות. אני לא יודע אם מפח הנפש נבע מציפיות גבוהות (במקרה שלי, רונה קינן, אולי גבע אלון) או באמת מאלבומים בינוניים (שוב רונה קינן?). בלי להכנס לויכוח מהי איכות, העובדה שהיתה עשיה מרובה היא סימן חיובי. דווקא בתור מי שלא מחובר מאד למוסיקת השוליים ונחשף השנה יותר למוסיקה הישראלית, בעיקר תודות לבעז ונתי, אני מרגיש שהיתה חשיפה והתעניינות גדולים יותר, ואולי גם פעילות רבה יותר של הלייבלים. בקיצור, נסוגתי מבויש מעמדתי המקורית נ.ב - עמרי, שנת 2008 תראה אחרת אחרי שהדרה תוציא את האלבום שלה.

davecom

New member
אני ממשיך במסורת ההתלקקויות

ורק אציין שמשעשע אותי כל פעם מחדש כשארז ובעז (לפעמים) אומרים על עצמם שהם לא חובבי מוסיקת שוליים. או.קיי, טוב, אז אתם לא ממאזיניה הקבועים של "חצץ" לשעבר ברדיו. אבל סה"כ אני לא כ"כ בטוח שיש כאן איזו אי הבנה של מה שקורה בארץ, או איזו חיבה נסתרת למירי מסיקה. אולי אני קצת תמים, אבל אינדינגב או הכרת כמה מאמני פית/קית זה כבר הרבה יותר מאשר המאזין / שדרן הממוצע. אני באופן אישי, למרות שהטעם שלי שונה, חושב שזה מספיק שוליים. אחרת האינדינגב היה זוכה לכמות דומה של אנשים כמו פסטיבל קוקה-קולה או משהו. וזה לא המצב.

Gerdulin

New member
פלייליסט בסימן געגוע לקיץ וגם

תכנית שבה המאזינים (שניהם) אשכרה שיתפו פעולה בלייב היה מרגש 1.sumertime is wintertime- Badly Drawn Boy 2.Cold in sumer- Great Leap Forward 3 .Hot soft light- The Hold Steady 4 The Summer- Yo La Tengo 5. You make me hot- The Donnas 6. Long Long Summer- Element of Crime 7 . Midnight summer dream- The Stranglers 8 . Summer wine- Evan Dando 9 .Ocean Rain- Echo and the Bunneyman 10. The Warning- Hot Chip 11 .Wait for the summer- Yeasayer 12 . Swollen Summer- The Bravery 13. Baby don't sweat- The Cribs 14. Staring at the sun- TV on the radio 15 I thin its going to rain today- Poliana Frank תודה לפרנק ולענבל על הצחוקייה באולפן

תודה לך! היה משובח

בעיקר השיר של הסטרנגלרז שחשבתי שהוא של לאונרד כהן וכ"כ אהבתי אותו שאני חושב שאגנוב אותו לתכנית שלי.

britanica

New member
פלייליסט בריטניקה 20.12

פיש אנד צ'יפס מיקס בתוכנית הרביעית של בריטניקה. היה כיף. היה טעים. היה קייט בוש. פלייליסט: Fish & Chips Mix--- 1. Joy Division - Transmission 2. Malcolm Middleton - Fuck It, I Love You 3. Test Icicles - Circle Square Triangle 4.The Soft Boys - I Wanna Destroy You 5. Ride - Vapour Trail 6. Underworld - Two Months Off 7. Arab Strap - Love Detective 8. Electrelane - To the East 9. Kate Bush - Running Up That Hill 10. Bent - Invisible Pedestrain 11. Patrick Wolf - The Magic Position 12. Wire - Outdoor Miner 13. My Latest Novel - Wrongfully, I Rested --> לינק להאזנה

davecom

New member
היה קייט בוש

לא היה פיש אנד צ'יפס. וגם היו רייד, והיה Wire.

למעלה