אסי ומיכאלה

yuval96

New member
אסי ומיכאלה

אסי ומיכאלה אחיות תאומווווות! זה ברווור! זה שקווף! זה מראה רק שהטלנובלה הזאת גרועה, כאילו היא אחלה וכיף לראות אותה ולהיות במתח- אבל פשוט הסוף כל כך ברווור. במשחק החיים למשל אפאחד לא ידע מה יכול להיות הסוף אבל פה זה פשוט כל כך ברוווור!!!!!!!|

מיכל1082

New member
שלא תבין אותי לא נכון

אני חולה משוגעת שרופה (בריאה שפויה נאה!! ) על משחק החיים. זו הטלנובלה הכי מדהימה שיש! אבל!!!!!!!!!!!!!!! גם במשחק החיים זה היה ברור שליה וירון יהיו ביחד בסוף ושהם לא אחים. במשחק החיים היו את היתרונות הבאים: - שחקנים מדהימים אחד אחד! - הקטע של התאטרון שזה פשוט מדהים שפשוט בונים הצגה ובסוף רואים אותה עולה זה הכי יפה בעולם! - הקטע של הגילוי עריות היה דרמה ממש חזקה - זה שהדמויות מורכבות (שאין את זה במיכאלה) אין טוב או רע. ריקי רעה אבל טובה, כך גם קובי, ונירה ויעל... אי אפשר לשנוא אף אחד שם... - השחקנית הראשית לירון וייסמן שהיא פשוט השחקנית הכי טובה שראיתי אי פעם! אני לא חושב שיש שחקנית שיכולה לשחק את כל הקטעים המדהימים של הבכי של ליה טוב אפילו חצי מאיך שלירון עשתה את זה! לעומת זאת, היתרונות במיכאלה: - צחוקים שחבל על הזמן !!!! - אסי ומיכאלה כל הקטע שזו אותה שחקנית - הסיפור הרבה יותר מותח ומסובך - הרבה יותר אנושי וקשור אלינו. מדברים על זה שזה מדינת ישראל, על ת"א, על שכונת התקווה, מעלים נושאים מציאותיים וכאלה (פליפה הוא הכי חם! קטנטנטנות, הארי פוטר, משבר ההייטק וכאלה) הקיצר, עד כמה שנשבעתי שאני לא אראה מיכאלה.... התמכרתי בגדול! פשוט סיגל אבין יודעת לעשות את זה טוב וזהו! אבל ההעדפה שלי כמו שאתם רואים, נמצאת בחתימה שלי....!

yuval96

New member
נכון אבל..

עדיין במשחק החיים לא ידענו איך הגיוני שהם יהיהו ביחד לעומת זאת במיכאלה יודעים בפירוש איך הם יהיו ביחד בסוף- וכל הפואנטה בטלנובלה זה שיש זוג ראשי שחייב להיות ביחד בסוף... במשחק החיים היה הסיפור הרבה יותר מותח, ונכון שבמשחק החיים השחקנים היו פשוט מעולים וחדשים (יעל שרוני כפרה עליה!)... ומיכאלה לא יותר לא ריאליסטי ומציאותי ממשחק החיים, זה נראה לך שיכל להיות הגיוני כל מה שקורה שם??? שיש 2 אנשים בעולם שהם בדיוק- אבל בדיוק אותו דבר! וגם אם הן תאומות זהות איך הן לא ידעו את זה? והן עדיין לא יכולות להיות בדיוק בדיוק אותו דבר- זה לא הגיוני! וזה עוד פואנטה בטלנובלה- שהיא פשוט לא הגיונית! ואני חושבת שלמרות שעכשיו נגה נראית רעה בסוף היא תהפוך בחזרה לטובה (כמו ריקי במ"ה או כמו יעל או כמו כל מי שאמרת..) ובסך הכל אם את מסתכלת על כל הטלנובלות הן בנויות בדיוק אבל בדיוק אותו דבר- הסיפוריםןקצת שונים המקומות קצת שונים אבל המבנה הוא בדיוק אותו דבר!!! ואם יש לך רעיון מקורי תראי שאת בעצמך יכולה לכתוב טלנובלה שלמה ולא פחות טובה ממיכאלה או ממשחק החיים או מלחיי האהבה.. מי שמבין את המבנה זאת ממש לא בעיה, את יכולה לגלות גם שכולם דומים לכולם בכל הטלנובלות, יש את הזוג הראשי, את הזוג הרע ועוד הרבה זוגות משניים ועוד.. (זה בכלליות!)

מיכל1082

New member
נכון!

למרות שלדעתי סיגל אבין עדיין מבריקה וכל פעם חושבת על טוויסט קצת שונה בעלילה... והתכוונתי מציאותי מבחינת זה שיש ימי הולדת וחגים, ומדברים על מה שקורה בעולם.

yuval96

New member
נכון...

צודקת! וברור זה חייב להיות מציאותי מהבחינה הזאת... לא יתחילו להמציא עולם חדש..

DAN1EL

New member
מסכים עם הקטע המציאותי.

זה בחלט מוסיף לסדרה. אני לא אוהב שהטלנובלות נמצאות כאילו בעולם משלהן. ככה זה הרבה יותר הגיוני. זאת הפעם הראשונה שיודעים איפה הסדרה מתרחשת (תל אביב) כי הזכירו את זה כמה פעמים. והמציאות מתבטאת בעוד הרבה תחומים בסדרה, חלקם הזכרת: ימי הולדת (דן), הדמוית של הסדרה מעשנות, גם הניצבים בפאבים, איזכורים של משבר ההיי-טק, המשבר הכלכלי, הדמויות עושים גם פעולות יום-יומיות ולא רק רוצחים ובוגדים: אוכלים, שותים, מעשנים, מגדילים את החזה
, הולכים לרופא, מסניפים קוק (בכל זאת, תל אביב
), משחקים במחשב, וכו'. אולי אני אכתוב על זה בבלוג שלי מתישהו...למרות שנראה לי שהכתבה הבאה תהיה על יובל. נראה כבר.

למעלה