אסי דיין נפרד מאשתו

מעניין כמה עוד יתגרשו עד סוף הסדרה?

או אולי - כמה יישארו נשואים עד אז...

קצת עצוב שהוא לבד

הלוואי שיוכל להזדקן עם מישהי לצידו בשלווה ובריאות נפשית. לאסי מגיע רק טוב אחרי כל מה שהוא עבר.

kerry cordano

New member
אתם צריכים לזכור ששחקנים הם אנשים

קשים. בגלל שהם משחקים דמויות הם יכולים "להפוך" או "לאמץ" גינונים של מישהו אחר. נראה לי שקשה לחיות ולהיות עם שחקנים. וחוץ מזה אלו החיים שלו, בואו נעזוב אותו לנפשו, לא צריכים לחפור לו בחיים.

אלמרה

New member
נו באמת! יש למישהו אשליה שיש תקווה

לאסי דין? האיש חולה, מחלתו תורשתית והיא נגסה בכל בני משפחתו של אבי המשפחה זכרו לברכה.

טלינקה5

New member
מחלה נפשית אתה מתכוון?

ואגב- לא נראה לי שהטיפול השפי עליו, כי קראתי כמה פעמים שהוא שחקן כזה של "תנו לי את הכסף שלי וזהו", לא מעניין אותו הסדרה ולא הדמות שלו.

אלמרה

New member
לא בדקתי אותו ואיני רופא אבל....

התנהגותו האישית בכל פעם כשאני שומע עליו או קורא בעיתון - תמיד כרוך הדבר במעשים של בריון, נטול רסן חולה שצריך היה להיות מוחזק במחלקה סגורה. אבל אני לא רופא.. חבל....

אליס24

New member
באמת טוב שאתה לא רופא

אתה לא מכיר אותו אישית ולא צריך לקבוע שהוא צריך להיות סגור במחלקה סגורה. שזה מקום שאליו מגיעים רק כשאתה בתחתית ולי נראה שאסי דיין מסתדר בחיים יופי, עובד ויוצר מה שקשה להרבה חולי נפש לעשות ואפילו לאנשים בלי עבר של אשפוזים. ועל זה צריך להעריך אותו מאוד לפי דעתי. אז תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב שטויות כאלה. מאחלת לו שלא יהיה הרבה זמן לבד.

למעלה