אסיפת עיתונאים

escaping

New member
אסיפת עיתונאים

רובי אמר לאחרונה שהוא כרגע מחפש אחרי כלה באוסטרליה. אתמול באסיפת עיתונאים הוא אמר שהוא מחפש יחסים רציניים:" אני מחפש משהו רגשי. עשיתי כבר כל מה שרציתי מבחינה מקצועית. עשיתי שטויות וחגגתי כמו שהמון אנשים מעולם לא עשו. הגיע הזמן בשבילי להרגע ולגדל ילדים." אסיפת העיתונאים האוסטרלית שערך הייתה במועדון חשפנות:" זאת הפעם הראשונה שאני מקדים לישיבת עיתונאים" הוא התבדח, מוסיף בצחוק שלפי דעתו כנס עיתונאים במועדון חשפנות ירחיק מעליו את כל השמועות שהוא מעדיף גברים: אני יעשה הכל כדי להוכיח שאני לא הומו". באסיפה הוא חשף שהוא מתכנן להמציא את עצמו מחדש אחרי סיבוב ההופעות שלו כרגע באוסטרליה:"כל מה שאעשה אחרי ההופעות האלה באוסטרליה יהיה שונה ממה שעשיתי עד עכשיו, וזה כל מה שאני יכול להגיד בינתיים. זה עכשיו הסוף של רובי כחבר בלהקת בנים.""יש לי המון זמן כדי להיות לבד עכשיו ולחשוב על מה שאעשה בהמשך החיים שלי. אני בן 30 בפברואר, וזה טבעי לקחת כזה צעד או מחשבה של מה אתה בעצם ומה השגת עד עכשיו ואם זה באמת מה שאתה רוצה בהמשך החיים שלך ומה אתה לא רוצה. זה הולך להיות מעניין בשבילי לראות אם האגו שלי יכול להרגע ואולי לעשות דברים קצת פחות רציניים ממה שעשיתי עד עכשיו." אבל רובי מבהיר שהוא לא הולך לפרוש, אז אל דאגה:" זה פשוט יהיה טפשי מצידי לפרוש. אני פשוט הולך לחשוב על עצמי מבחינה מוסיקלית ולשנות אותי. כרגע אני ממש במקום גבוהה מבחינת ההצלחה שלי ומבחינת המקצוע שלי וזה נהדר." רובי נפרד מהאדם שכתב איתו את השירים עד עכשיו- גיא צ'יימברס בערך כשהוחתם על חוזה של 80 מיליון דולר עם חברת EMI בשנה בעברה. השותף החדש לכתיבת השירים שלו, סטפן דאפי, ידוע בעיקר ע"י הלהיט של שנות ה80'- kiss me. הוא חבר לשעבר של דוראן דוראן, הלהקה שעושה את מופע החימום להופעות של רובי באוסטרליה. רובי רמז שהמוסיקה החדשה שלו תלך בדרך פחות פירסומית ושהוא כתב הרבה ממנה בעצמו:"אני לא מאמין שסוף סוף גיליתי, בפעם הראשונה, איך אני נשמע ואיך אני רוצה להשמע מבחינה מוסיקלית." באסיפת העיתונאים רובי הציג את לוח המכירות שלו של יותר ממיליון CDs ו- DVDs באוסטרליה. אבל הוא הודה שהוא כבר ויתר על הניסיון לכבוש את אמריקה אחרי שהאלבום שלו-Escapology לא הצליח שם במצעדים. רובי נמצא באמריקה ונהנה מחיים אנונימיים שם כבר כמה שנים:"החלטתי שזה מאוד חשוב בשבילי כבן אדם שרוצה ילדים ורוצה להיות נשוי ביחסים יציבים וטובים לגור במקום בו אני יכול להתבגר ולגדול מבלי להיות רובי וויליאמס הזמר הידוע, ומקום בו הילדים שלי יוכלו לגדול מבלי שיפריע להם הפרסום שלי."

adis90

New member
לא מאמינה לו ../images/Emo4.gif ../images/Emo29.gif

פשוט הוא אומר כי הוא לא הצליח בזמן האחרון...

למעלה