אסיפת נוער

אסיפת נוער

בעוד מספר שבועות, לאחר שיסתיים המפקד ויבחרו נציגים למועצת המפלגה... נבנה מחדש את הנוער ונקיים אסיפה. אנא , כתבו לי מהם הדברים אותם אתם רוצים להעלות לאסיפה , בכדי שאבדוק אולי ניתן לעשות את האסיפה כבר עכשיו ולא לחכות עד לבחירת המועצה של המפלגה. שלומות. רונית.

vladiadom

New member
בקשה אחת קטנה

כולם רוצים להגיע לאסיפה ולא כולם מאיזור ת"א-ר"ג אז בקשה תארגנו ותשאלו יום ושעה שנוחים לכולם בכדי שנוכל להגיע להתייעץ בקשה

vladiadom

New member
סופשבוע הבא זה מצויין

שבוע הבא יכול רק שישי כי הלו"ז אין זמן אחר ...ושבוע אחורי זה כל השבוע טיול שנתי אז לא יודע

תראו חברים

אי אפשר לעשות איספה שבידיוק תתאים לכל אחד ואחת מאיתנו.. צריך להתפשר ! בכל זאת אסיפה כזאת זה רק פעם אחת במקרה הטוב בחצי שנה! אז גם אם יש לכם משהו באותו יום , פשוט אני ממליץ שתפנו אותו חד פעמית! נוחכות מלאה חשובה!!

תמיר1991

New member
כן, בטח...

אני לא אפספס אוניברסיטה או אסיפת הורים גם בשביל נסיעה לחו"ל. אם רוצים נוכחות מלאה, כדאי לתאם עם כולם. תמיר.

אסיפת הורים?!

למה אתה כבר אבא? מזל טוב! מי הכלה? בסדר תמיר הבאנו תקטע אם יהיה אוניברסיטה אז אל תגיע לאסיפה וחבל.

תמיר1991

New member
יכול בכל הימים חוץ מה- 16, 20, 26.

ועדיף שגם לא בימי שישי, כי אני יכול רק מרבע לשתיים וגם זה לא נוח כ"כ, ימי שישי הרי... תמיר.

תראה ולדי אפשרל קיים את האיספה

בנתניה.. בכל זאת זה יתר טוב לך ולי וגם לאלו מהצפון.. ושהפעם הגוש דנים יסעו מעט..

vladiadom

New member
חחח לשם שינוי פעם ראשונה בחיים

נראלי שאני מסכים עם תמיר לא חשבתי על כי בטח כל אלה מאיזור ת"ר ודרומה לא ירצו אבל בשמחה באמת פעם אחת אצלנו באמצע של הצפוניים

תמיר1991

New member
ברננקה, ההגעה לנתניה תהיה מינימלית,

אם רוצים הגעה מקסימלית אז רק בת"א... תמיר.

ברננקה לא בפורום.

עלק מינימלית... למה לאנשי הצפון יותר קרוב תל אביב? וזה באמת תיהיה בתל אביב..

תמיר1991

New member
לא יותר קרוב, אבל יותר נוח להגיע

מחיפה לת"א מאשר מחיפה לנתניה... וככל הידוע לי, "אנשי הצפון" זה רק זגריזק
תמיר.

מספר דברים

1. לפי הדברים ובכורח הניסבות אני חושב יותר ויותר שחד פעמית לחרוג מהמנהג (שאני לא שמח על החריגה הזאת) וצריך לפצל האסיפה!! לשתי אסיפות האחת אסיפה שרק תדון בשינוים בתקנון והשניה שתדון רק בבחירות ובכל שאר הדברים. אני חושב שהפעם זה יהיה יותר יעיל לנו... ואם עושים פיצול שיהיה מרווח של לפחות יומיים בין האסיפות. 2. לא משנה איזה תאריך הכי נוח לי!! יום רביעי,שבת,שישי,לאחר מכן יום ראשון. ואני מבקש רונית!! תודיעי מינינמום מינימום שבוע מראש לפני האסיפה!! מינימום!!!! 3. באסיפה כמו שאמרתי צריך להיות הבחירות שינוי התקנון ושאר הנושאים

asafz8

New member
לדעתי

צריך לבנות תקנון חדש ולבחור בעלי תפקידים. ימי ששי זה בעייתי. אני לא אוכל להגיע (תחבורה ציבורית)

למעלה