אסיפת הנוער

asafz8

New member
אסיפת הנוער

היה מאוד יפה כל הכבוד למזכירות הנוער על הארגון.

תמיר1991

New member
אכן../images/Emo13.gif

היה ממש נהדר, לדעתי שינינו את התקנון בצורה נהדרת, והיה בכלל כיף, סיום מעולה לחופש. כל מי שהיה באסיפה ונשאר עד הסוף יודע למה לא היה ניתן לדרג אותה 10, אבל זו באמת לא בעיה שלנו ואין צורך לרטון, זה דווקא היה מצחיק בטירוף
תמיר.

FuxPavel

New member
בטח שזאת בעיה שלנו.

קודם כל אני לא חושב שזה יפה לצחוק על חברי נוער שינוי שהם אפילו יותר וותיקים ממך. דבר שני אם הייתה נשיאות לנוער שהייתה ממיינת ומנסחת כמו שצריך הצעות לא היינו מגיעים למצב הזה.

תמיר1991

New member
פבל היקר, לא צחקתי.

אפילו שם לא הזכרתי, והוא ותיק ממני בחודשים בודדים, אם לא פחות, ככה שזה באמת לא הסיפור פה. ובכל מקרה, לדעתי לא הייתה פה שום בעיה של הנשיאות, זו בעיה של אדם אחד ויחיד שפשוט לא היה צריך לתת במה לדברים שכתב, ולאסור עליו להציע יותר מ- 3 הצעות, אם בכלל. תמיר.

תמיר1991

New member
ממש לא,

על הביטוי "זמן שווה כסף, שמעת? חבר נוער לא צריך להציע כ"כ הרבה הצעות למניעת בזבוז זמן כפי שחווינו אתמול וגם למניעת שינוי תקנון רחב מדי. תמיר.

FuxPavel

New member
אם הרגשת שזמנך מתבזבז היית יכול

ללכת. אף אחד לא החזיק אותך שם...

FuxPavel

New member
באותה מידה

לך לא היה צריך לתת להצביע, למה ? ככה! או לאסור עליך להצביע יותר משלוש פעמים
אתה מוצא הגיון בדבריך ???

תמיר1991

New member
מה הקשר בין הצבעה להצעה?

הצבעה לא לוקחת זמן כמו ההצעה
ובכל מקרה, כן, אני מוצא היגיון רב בדברי
תמיר.

היה טוב מאוד ../images/Emo13.gif

כפי שאסף הזכיר, לדעתי היתה אסיפה ראויה וחשובה, בה העברנו תקנות שיהפכו את נוער שינוי לגוף מאורגן יותר, הן מבחינה אדמנסטרטיבית והן במבחינת הוצאת פעילויות שטח. פבל, אין למזכירות\נשיאות הנוער סמכות לברור את ההצעות לשינוי התקנון שמוגשות ע"י חברי הנוער ליו"ר אסיפת הנוער. לכל חבר נוער יש זכות להגיש. עם זאת, אני מסכים שמה שהיה בחלקה האחרון של אסיפת הנוער ביזה את תנועת נוער שינוי על חבריה. אני בדעה אחת איתך שצריך שינוי שעל פיו נשיאות הנוער רשאית לנפות הצעות שלפי דעתה מסכנות ומזיקות לתנועת הנוער. אני מודה לכל מזכירות הנוער המדהימה שארגנה את האירוע - סשה, ים, טל, אסף, אור, פבל - וכמובן לנאור שומראי, רכז הנוער, שכרגיל עשה עבודה מעולה בארגון האירוע.
בברכה, יוראי להב הרצנו יו"ר נוער שינוי

FuxPavel

New member
לא!

אסור להטיל צנזורה על ההחלטות, אלא רק לערוך אותן על מנת שהם יתאימו לתקנון ושיהיו באורך נורמאלי וכו... הדבר המבזה היחידי הוא היחס של חברי שינוי לחברים אחרים, ברגע שההצבעות שלך נגמרו פתאום חצי מהאנשים הלכו(שבכלל גרים בתל אביב)

FuxPavel

New member
על ההצעות*

וגם לדעתי הנשיאות לא צריכה להיות קשורה למזכירות...בדיוק כמו במפלגה...יכולים להיות בה חברי מזכירות אבל היא לא אמורה להיות מורכבת מכל המזכירות...זה חסר טעם. צריך 2-3 אנשים שינהלו את האסיפה ויערכו את כל ההצעות וכו כמו שצריך בלי טעויות למיניהן...

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif

רק עם סייג אחד - אני באמת לא מבין למה אי אפשר להגביל את זכות ההגשה לחבר נוער ל- 3 הצעות... מקסימום אם חבר נוער חושב שיש לו הצעה רביעית טובה שיבקש אישור מיוחד, אבל קרוב ל- 20 הצעות תקנון?! מחבר נוער אחד?! זה פשוט לא נתפס... תמיר.

asafz8

New member
אישור ממי?

ממי צריך לבקש אישור להצעה רביעית?

תמיר1991

New member
לפי הצעתי,

שהייתה מוצעת אמש אילו שיערתי לעצמי שירדו לרמה כזו, המזכירות תצטרך לאשר. יותר טוב הוא שפשוט תיבחן ההצעה בידי חברי המזכירות, כדי שמספיק שליש מהם שיהיו מעוניינים שתמשיך, והיא תמשיך---> שליש הוא אחוז סביר שעדיין מכניס הצעות שיש להן רוב כללי ולא במזכירות. תמיר.

למעלה