אסיה הי אסייתים, אני מסתובב הרבה באסיה ונראה לי שיש הרבה מאיתנו פה. איפה אתם גרים? אני בסין. אילן
I ilyaniv New member 22/1/03 #1 אסיה הי אסייתים, אני מסתובב הרבה באסיה ונראה לי שיש הרבה מאיתנו פה. איפה אתם גרים? אני בסין. אילן
I ilyaniv New member 22/1/03 #8 אני חושב, כמו ליאת, שבסין נחמד מאוד אבל תלוי מה אתה רוצה לעשות. טראנס וכל השאר יש שם, גם עסקים.
K kei c New member 22/1/03 #9 עסקים עסקים עסקים איזה עסקים? טראנס וכל השאר יש בכל מקום! בכל אופן בכל מקום שאני נמצא בו....
I ilyaniv New member 22/1/03 #10 המון דברים טובים קורים לסין היום כל מה שאפשר לקנות, אפשר לקנות אותו בסין יעיל וזול יותר, אני אניח שאתה יפני כבר כמה זמן כך שכנראה אני לא מחדש לך. מה אתה קונה? אילן icq 351800 p.s (אפשר גם למכור לסינים...)
המון דברים טובים קורים לסין היום כל מה שאפשר לקנות, אפשר לקנות אותו בסין יעיל וזול יותר, אני אניח שאתה יפני כבר כמה זמן כך שכנראה אני לא מחדש לך. מה אתה קונה? אילן icq 351800 p.s (אפשר גם למכור לסינים...)
T Tokyo New member 22/1/03 #12 סין אולי נחמדה אבל אחרי שמתרגלים לסטנדרטים היפנים קשה לעזוב.. הייתי בסין חוויה נחמדה - היום סין מאוד מושכת הכלכלה שלה בצמיחה אדירה אילן מה מעשיך שם? יום טוב טוקיו
סין אולי נחמדה אבל אחרי שמתרגלים לסטנדרטים היפנים קשה לעזוב.. הייתי בסין חוויה נחמדה - היום סין מאוד מושכת הכלכלה שלה בצמיחה אדירה אילן מה מעשיך שם? יום טוב טוקיו
I ilyaniv New member 22/1/03 #13 טוקיו אין כמו יפן באסיה בשביל סטנדרטים גבוהים. אני מסכים. אני מוכר תוכנה לחברות טלפוניה ומתרוצץ בכל המדינות באיזור, לא רק סין. אילן
טוקיו אין כמו יפן באסיה בשביל סטנדרטים גבוהים. אני מסכים. אני מוכר תוכנה לחברות טלפוניה ומתרוצץ בכל המדינות באיזור, לא רק סין. אילן
T Tokyo New member 22/1/03 #15 אילן, אתה מוזמן לבקר אם יוצא לך להגיע ליפן נשמע מענין מה שאתה עושה, בטח אתה מבלה המון ב טוקיו
I ilyaniv New member 22/1/03 #17 אהיה בסביבה בקרוב אתה צודק לגבי המון במטוסים. חלק מהעבודה.. אילן (כותב מהדרך לבן-גוריון)
L liat129 New member 22/1/03 #3 שלום אילן ../images/Emo8.gif.. זאת ליאת - אשתו של רונן. מה שלומך? long time no see..
I ilyaniv New member 22/1/03 #5 היי חמודה באמת לונג טיים. טוב מאוד. עוזב היום את הארץ. אבל מגיע לבייג´ין רק בעוד כחודש. מקוה לראות אתכם בקרוב.
היי חמודה באמת לונג טיים. טוב מאוד. עוזב היום את הארץ. אבל מגיע לבייג´ין רק בעוד כחודש. מקוה לראות אתכם בקרוב.
N NAHAL New member 22/1/03 #14 שלום לכם רציתי לישאול במיקרה שאני רוצה ליקנות משהו מסין איך אני יכול לקבל עיזרה מדובר בקונטינרים בתודה מראש
שלום לכם רציתי לישאול במיקרה שאני רוצה ליקנות משהו מסין איך אני יכול לקבל עיזרה מדובר בקונטינרים בתודה מראש
I ilyaniv New member 22/1/03 #16 Nahal אתה צריך להסביר מה אתה רוצה, מה המחיר שאתה יכול לשלם, ואיפה (בעולם) אתה רוצה לקבל את הסחורה. נסה לשלוח לי פרטים (הICQ שלי באחת ההודעות למעלה) ואני יכול לבדוק לך. אילן
Nahal אתה צריך להסביר מה אתה רוצה, מה המחיר שאתה יכול לשלם, ואיפה (בעולם) אתה רוצה לקבל את הסחורה. נסה לשלוח לי פרטים (הICQ שלי באחת ההודעות למעלה) ואני יכול לבדוק לך. אילן
ל ליילה New member 22/1/03 #18 ברוך הבא אילן ../images/Emo140.gif יש לנו כאן כמה וכמה אנשים מאסיה, גם מסין וגם ממקומות אחרים שישמחו למצטרף חדש, אולי תספר לנו קצת עליך?
ברוך הבא אילן ../images/Emo140.gif יש לנו כאן כמה וכמה אנשים מאסיה, גם מסין וגם ממקומות אחרים שישמחו למצטרף חדש, אולי תספר לנו קצת עליך?