אסטריקס

kfirpuma

New member
אסטריקס

שלום אני כפיר ואני מעריץ נילהב של הקומיקס הצרפתי אסטריקס ישנם אנשים שמכירים וישנם אנשים שלא בכול מקרה אני אשמח אם יש למישהו או למישהי רקעים או משהו נחמד של אסטריקס ואובליקס בתודה כפיר

NuckBunnies

New member
נוסטלגיה...

וואי איזה התקף נוסטלגיה. אני זוכר איך הייתי קורא אותם בספריה בבית ספר, לפני לא מעט שנים. יווו... קומיקס משובח. דוגמא מעולה לקומיקס שפונה גם למבוגרים וגם לקטנים. http://www.asterix.tm.fr/english/index.htm האתר הרישמי, כולל רקעים, שומרי מסך ועוד. NuckBunnies

oren*

New member
היי כפיר, גם אני אהבתי מאוד את

אסטריקס כשהייתי קטן יותר, קניתי את רוב הספרים שיצאו בעברית וקראתי בהם המון. לעומת חוברות קומיקס אמריקאיות שהייתי קורא ומכניס למגירה, את ספרי אסטריקס נהגתי לקרוא מדי כמה זמן שוב ושוב - אהבתי את האיורים ואת התוכן הרציני וההיסטורי. תוכל לספר איזה ספר אהבת במיוחד, והאם ראית את הסרט? (אני ראיתי אותו בפסטיבל הסרטים המצויירים בתל אביב לפני משהו כמו תשע או עשר שנים).

kfirpuma

New member
אסטריקס ואובליקס

היי אורן אני אהבתי את אסטריקס וקלאופטרה ותגיד יש לך אולי רקעים שלהם לשלוח לי ואם כן אני אז אני אשמח תודה

raw is eyal

New member
אסטריקס

בתור ילד אני זוכר שלפעמים בערוץ אחד הראו איזה סרט נחמד ודי מצחיק שהקיסר לוקח בשבי את אסטריק והמכשף הזקן שאני לא זוכר את שמו ומבקש מהם להכין לו את המשקה שהופך אותם לחזקים מישהו זוכר איך קוראים לסרט הזה???? נ.ב אני מהפורום של הWWF ומכאן בא הנייק שלי

למעלה