אסטרופם?

beli11

New member
אסטרופם?../images/Emo53.gif

שאלה למומחיות....פעם ראשונה לפני מחזור מוקפאים ואני אמורה לקבל אסטרופם...תהיתי האם התרופה היא יקרה כמו הפיורגון /כוריגון ושאר הירקות??????..או שאולי אפשר לרכוש אותה במחיר סביר??? באופן פרטי. אני בקופת חולים כללית ומטופלת ע"י רופא פרטי והמרת המרשם הינה תענוג מפוקפק וחשבתי לחסוך זאת לעצמי....???? אשמח לתשובה מהמנוסות

בוליקי

New member
האסטרופם יחסית זול

וידידותי. קניתי דרך מרשם של הכללית ואם אני לא טועה עלה לי 22 ש"ח לחפיסה.

עינת ב6

New member
הי בלי...../images/Emo142.gif

מצטרפת ... אכן האסטרופם לא נורא יקר... בערך כמו שבוליקי אמרה לך! המון בהצלחה עם השלגונים המוקפאים שלך!!!

beli11

New member
תודה על התשובות../images/Emo51.gif ושאלה נוספת

תודה על הברכות והתשובות מזל שיש את הפורום הזה לקבלת תשובות מהירות- כל טיפול שמשתנה זה ללמוד את כל הפרוצדורות מחדש...איפה לקנות ומה הכי כדאי.. רק תהיתי אם אחת מכן קנתה את האסטרופם לא בבית מרקחת של הקופה? אלא פרטי?......האם גם אז זה לא יקר כל כך?

רוב בתי המרקחת הפרטים לא תמיד

מקבלים מרשמים של קופת חולים בנושא פוריות. הייתי מציאהלך לפנות ישירות לבית המרקחת המרכזי (או הגדול) הקרוב אליך. מניסיות שהלכתי לבתי מרקחת פרטיים לא תמיד הם נותתנים במחירי קופת חולים ולא תמיד יש להם את מה שאת מבקשת אלא אם את רוצה את זה פרטי.

טאניוש

New member
זאת לא תרופת פוריות !

משתמשים בה גם למטרות אחרות,ולכן בהחלט אפשר לקנות אותה בכל בית מרקחת.היה לי כמה פעמים שנתקלתי ללא תרופה והייתי צריכה דחוף,כשקופות חולים היו כבר סגורות,וקניתי בסופרפארם ובתי מרקחת פרטיות,עולה משהו כמו 40 ש"ח. אבל מה הבעיה לשים חותמת של קופה על מרשם? אני קיבלתי הרבה פעמים מרשמים של בית חולים (זה מה שנתנו לי במחלקת IVF),הבאתי אותם לקופת חולים ומזכירה הכניסה אותם פשוט לרופא שהיה והחתימה לי. ממש לא סיפור!

בולה101

New member
מוכנה לתרום לך כמה חבילות../images/Emo10.gif

אצלי הוא ממש לא היה ידידותי אשמח להפתר ממנו.

טלי אבג

New member
מקווה שזה לא מדי מאוחר לענות,

אני קניתי את זה פרטי, נראה לי שההבדל בין לקנות דרך הקופה לפרטי זה בערך 16 ש"ח. באמת קטן עלינו.

beli11

New member
לא לא מאוחר../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

החלטתי לאור העצות לנסות ואכן זה לא היה נורא יקר...
לאחר הכשלון של ההפרייה הראשונה בחיי וים הדמעות שהזלתי על עצמי סוף סוף להכנס לבית מרקחת ולקבל מייד את המרשם בלי בדיקות של כמה ומתי ואיזה רופא אישר ממש שינוי מרענן לעומת הפיורגון והכוריגון....אז זהו אני במסלול המהיר להחזרת מוקפאים מקווה שיהיה בסדר ושוב תודה לכל מי שענתה.

טלי אבג

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא להאמין מה משמח אותנו.

גם אני הייתי מבסוטה.- בלהכנס לבית מרקחת ולקנות תרופה, בלי להעביר את הכרטיס קופ"ח, בדיקה שאכן אני רשומה במחשב, חתימה של הרופא מינהל על המרשם הפרטי. וכל השטויות האחרון.

למעלה