אסטרופם שאלההה

מצב
הנושא נעול.

פלוק

New member
אסטרופם שאלההה

אסטרופם שאלההה
היי לכולן מאד חשוב לי לדעת האם מישהי לקוח את התרופה הזאת ומה יש לה להגיד עליה. אני ביצאתי החזרת בציות לפני שבוע ומהיום נתנו לי לקוחת אסטרופם ועל פי הוראות השימוש התרופה קצת מפחידה. תודה מראש על העזרה

העין ה 3

New member
אני מעולם לא קיבלתי אסטרופם, אבל:

אסטרופם שאלההה
היי לכולן מאד חשוב לי לדעת האם מישהי לקוח את התרופה הזאת ומה יש לה להגיד עליה. אני ביצאתי החזרת בציות לפני שבוע ומהיום נתנו לי לקוחת אסטרופם ועל פי הוראות השימוש התרופה קצת מפחידה. תודה מראש על העזרה
אני מעולם לא קיבלתי אסטרופם, אבל:
בכל תרופה, ובתרופות פריון במיוחד, רשימת תופעות הלוואי האפשריות היא אין סופית. בפועל, יש תופעות לוואי נורמליות ולא מפחידות בכלל. הם חייבים לכסות את עצמם גם אם זה מקרים של אחת ל-100, אחת ל-1000 או יותר. אולי מחר ייכנסו גם בנות שהשתמשו בתרופה הזו ויספרו לך באופן ספציפי. בהצלחה!

אני לקחתי אסטרופם 3 חודשים

אסטרופם שאלההה
אני לקחתי אסטרופם 3 חודשים
בניסיון לשפר את מצב רירית הרחם שלי לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית. תופעת הלוואי היחידה שהייתה לי היא בחילות נוראיות. בהצלחה!

עמית@

New member
מה מפחיד?

אסטרופם שאלההה
מה מפחיד?
אסטרוגן, לעיבוי ותמיכה של הרירית, לי לא היו תופעות לוואי מיוחדות, בניגוד לשאר סוגי האסטרוגן שעשו לי רע. שימי לב שהוראות השימוש הן בד"כ עבור ההתוויה המקורית של התרופה (הורמונים לנשים בגיל המעבר) ולכן אצלך זה קצת שונה. בהצלחה.

ההוראות באמת מפחידות

מה מפחיד?
אסטרוגן, לעיבוי ותמיכה של הרירית, לי לא היו תופעות לוואי מיוחדות, בניגוד לשאר סוגי האסטרוגן שעשו לי רע. שימי לב שהוראות השימוש הן בד"כ עבור ההתוויה המקורית של התרופה (הורמונים לנשים בגיל המעבר) ולכן אצלך זה קצת שונה. בהצלחה.
ההוראות באמת מפחידות
אם אני זוכרת נכון זה ההוראות שמזהירים מסרטן רירית הרלם אחרי זמן ממושך אלא אם כן לוקחים סוג של פרוגסטרון. אני גם משערת שאת לוקחת פרוגסטרון מסוג כלשהו. אני בכל אופן לקחתי את זה הרבה פעמין ולטווח ארוך. לא נרשצו תופעות לוואי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה