אסטרופם ורירית

מצב
הנושא נעול.
אסטרופם ורירית

אסטרופם ורירית
אני לקראת החזרה.לפני שהתחלתי לקחת אסטרופם הרירת היתה ארבע וחצי,אחרי שבוע עם אסטרופם אחד ליום עלתה לשבע ואחרי שבוע נוסף שבו העלתח לשני ושלוש פתאום היה שש וחצי. הטכנאית אמרה שזה לא נורא כי היא תלת שכבתית ויפה.מה המשמעות? לאיזה רירית שואפים להגיע?יש לי עוד 9 ימים עד להחזרה. ושאלה נוספת האם ישנה תזונה מומלצת? האם צריך להמנע מקפה למשל? אודה מאוד לאינפורמציה

הכונה העלתי לשנים ושלושה כדורי

אסטרופם ורירית
אני לקראת החזרה.לפני שהתחלתי לקחת אסטרופם הרירת היתה ארבע וחצי,אחרי שבוע עם אסטרופם אחד ליום עלתה לשבע ואחרי שבוע נוסף שבו העלתח לשני ושלוש פתאום היה שש וחצי. הטכנאית אמרה שזה לא נורא כי היא תלת שכבתית ויפה.מה המשמעות? לאיזה רירית שואפים להגיע?יש לי עוד 9 ימים עד להחזרה. ושאלה נוספת האם ישנה תזונה מומלצת? האם צריך להמנע מקפה למשל? אודה מאוד לאינפורמציה
הכונה העלתי לשנים ושלושה כדורי
אסטרופם ליום.

גם לי היה מקרה כזה ממש.עלה ל-6.5

אסטרופם ורירית
ובפעם הבאה שהייתי בטוחה שיהיה 7 פתאום ירד ל-6.אצלי זה היה יומיים לפני נסיעה והייתי בלחץ נוראי.התכוונתי לבטל הכל.נכון שהיא תלת שכבתית אבל אם היא יורדת לא רציתי לקחת סיכון.באותו ערב הלכתי לרופא המטפל והוא אמר לי 8.2 הייתי בהלם.לא ידעתי למי להאמין.לכן,ברור שהרופאים לא תמיד מדייקים.מעל 6 זה בהחלט בסדר.מאחלת לך הצלחה.

באמת המזכירה של הרופא שאלה

ובפעם הבאה שהייתי בטוחה שיהיה 7 פתאום ירד ל-6.אצלי זה היה יומיים לפני נסיעה והייתי בלחץ נוראי.התכוונתי לבטל הכל.נכון שהיא תלת שכבתית אבל אם היא יורדת לא רציתי לקחת סיכון.באותו ערב הלכתי לרופא המטפל והוא אמר לי 8.2 הייתי בהלם.לא ידעתי למי להאמין.לכן,ברור שהרופאים לא תמיד מדייקים.מעל 6 זה בהחלט בסדר.מאחלת לך הצלחה.
באמת המזכירה של הרופא שאלה
אם אותה טכנאית עשתה את הבדיקות (אני עושה דרך הקופה ומטלפנת לתת תוצאות).בכל מקרה עליתי ל-4 ליום ונראה מה יהיה ביום חמישי. האם עובי 8 כבר מספיק?

אדוינה

New member
היי לולו.

אסטרופם ורירית
היי לולו.
מהי הנוסחה המנצחת? ממש לא יודעת. אומרים רירית מעל 6.5 מ"מ ,אך ראיתי כבר הריונות עם רירית נמוכה יותר. תלת שיכבתית -בהחלט חשוב. חשוב לבדוק באותו מכשיר ואצל אותה טכנאית מכיון שגם לי קרה שבהפרש של יום ,נבדקתי בקופ"ח ובביה"ח והיה הבדל של 2 מ"מ בין הבדיקות. עד 8 מ"ג אסטרופם ליום זה המינון המקובל. בהצלחה בגידול הרירית ואנא עדכני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה