אסטרופם וביוץ

SparkleFairy

New member
אסטרופם וביוץ

היי,
אני לפני החזרת מוקפאים, התחלתי לקחת 3 אסטרופם, אחד בבוקר ושניים לפני השינה בהנחיית הפרופ' ביום השני לוסת, מבצעת US זקיקים ובדיקת דם אחת לשבוע, בשבוע שעבר עובי הרירית היתה 9.5 ונצפה זקיק בגודל 14 מ"מ, ללא נוזל בדוגלס, E2 998, פרוגסטרון 0.9, LH 7.4, האחות ביקשה שאעשה היום שוב (שבוע אחרי) US ובדיקת דם שלפי התוצאות נדע מתי תהיה ההחזרה, ב-US יש מעט נוזל בדוגלס, זקיק באותו גודל כמו שבוע שעבר, 14 מ"מ ועובי רירית 11.7,
אבל בבדיקת הדם הפרוגסטרון יצא 14.9,E2 741 LH 11.3
האחות התקשרה לומר לי שבאופן מוזר בדיקת הדם מראה כאילו התרחש ביוץ למרות שאני לוקחת אסטרופם וביקשה שאחזור על בדיקת הדם מחר, טענה שזו אולי טעות של המעבדה כי הזקיק נשאר באותו גודל כמו בשבוע שעבר ואמרה שהיתה מישהי אתמול בדיוק עם אותה בעיה ושהמעבדה טעתה.
השאלה, עד כמה סביר באמת שזו טעות, כי למיטב הבנתי מעט נוזל בדוגלס מעיד שהתרחש ביוץ ואיך יכול להתרחש ביוץ אם אני לוקחת אסטרופם ?
לא רוצה לדעת שהטיפול ההורמונלי שלקחתי היה לחינם :(
אשמח לשמוע מנסיונכן.
תודה

תודה

נועה312

New member
עונה

בעיקרון האסטרופם היה אמור למנוע גדילה של הזקיק אבל לא תמיד זה קורה. מאחר וגדל זקיק יש סיכוי טוב שהזקיק אכן בייץ. אם יש לך ביוץ טבעי תקין אולי כדאי לבקש להתבסס עליו בהחזרה.

זקיק נדחף?

בסבב של אסטורפם לא אמור לצמוח זקיק אב ל אם יש כזה הוא בהחלט יכול לבייץ.היה לי סבב עם מדבקות אוורול שזה על אותו רעיון ובהחלט צמח לו אחד

למעלה