אסטרולוג

אסטרולוג

היי אני בת 18 וחצי. העולם הרוחני והמיסטי תמיד עניין אותי. אמא שלי אמרה לי שעד גיל 18 היא לא רוצה שאני אלך לשום אבחון מיסטי. היא אמרה את זה בגלל שיש לי נטייה להאמין בקלות רבה, ואולי לקחת את מה שיגידו לי ברצינות רבה מדי.
בכל אופן עברתי את גיל 18. הסיבות שבגללן אני רוצה ללכת לאסטרולוג הן כדי לדעת איך תהיה לי שנה הבאה - הרבה התחלות חדשות ומלחיצות, מתי ואם אני אמצא זוגיות ודרכים שמתאימות לי לפי המפה שלי להתמודדות עם קשיים ולחצים.
אני רוצה להתייעץ אתכם, אלה סיבות טובות? עד כמה אפשר באמת להגיד לי דברים אם אני רק בת 18?
תודה

nomi12

New member
למה את צריך את זה בגיל כל כך צעיר

אף אחד לא יגיד לך דברים בגיל כל כך צעיר.

alon1122

New member
ללכת לאסטרולוג

בנושא לימודים למשל יכול להיות אקטואלי מאד בגיל הזה.
אם את לא סגורה על עצמך לאיזה כיוון ללכת, אם ההורים מלחיצים ומכוונים למקום שלא מתחבר אליך,
אם את מרגישה שמה שהסביבה הקרובה חושבת שאת צריכה לעשות או ללמוד לא מתחבר אליך,
אלו סיבות טובות ללכת לאסטרולוג וביחד לברר את החוזקות והחולשות שלך ואת מה מתאים לך ללמוד.
זה לא בקטע של לחזות את העתיד, אלא בקטע של להבין יותר טוב את עצמך, בצורה אובייקטיבית.
ממליץ.

בהחלט שווה ללכת בגיל הזה לאסטרולוג

אם האסטרולוג יוכל לדבר איתך בגובה העינים ולהסביר לך משהו על אופייך ובאיזו צומת רגשית את נמצאת עכשיו ואפילו להחליט ביחד איתך לאן ללכת מכאן - שווה, ובגדול.

ואם אני כבר יודעת מה אני אעשה

שנה הבאה ורוצה לשמוע איך יהיה לי וכמו ששאלתי מה הן הדרכים הכי טובות בשבילי להתמודד עם דברים, עדיין כדאי?
אין לי על מה להתלבט איתו.. ועוד שאלה, כמה עולה פגישה עם אסטרולוג,שכוללת בניית מפה וכל מה שדיברנו?

לכל אסטרולוג - מחיר משלו. אין מחיר קבוע

ואת זה תצטרכי לברר עם כל אסטרולוג בנפרד..

למעלה