אסטרולוג 5.40

אסטרולוג 5.40

מישהו מכיר את התוכנה הזו, ``אסטרולוג 5.40``? פשוט הורדתי אותה מהאינטרנט ואין לי מושג מה עושים בה.. איך בכלל בונים שם מפה חדשה? כל מה שאני מצליח לעשות זה לפתוח מפה של הרגע הזה.... אוווף... אם זאת, היא דווקא נראית מאוד מקצועית ונוחה (רק קצת לא ידידותית...;-)) אז מישהו..HELP!! ותומר___, מה אתה חושב על התוכנה הזו?! :cool: התייאשתי, שבי

niki.cap

New member
לא ממש מבינה בתוכנות....

רק מתעניינת, אז לא יכולה לעזור בזה. אבל, האם אתה מכיר את האתרים adze ואת 3d.... שנותנים מפות וכו. מה דעתך עליהם אשמח לשמוע אני לא מצליחה לצרף את הלינקים אז אם אתה לא מכיר אתן לך כתובות פה או בicq ניקי

ozmiri

New member
אסטרולוג 5.40

שבתאי אני משתמשת בתוכנה הזו בהמלצת תומר ואפילו קיבלתי ממנו לפני כחודש הסבר מאוד מעניין בינתיים לממדתי די הרבה על התוכנה הזו ואני אוהבת לעבוד עליה יותר מכל תוכנה אחרת , אז תוכל להפנות שאלות לתומר או אלי בי

תומר___

New member
קצת בעיה, אבל רק בהתחלה

שלום שבי, אשמח לעזור לך, יש כמה דברים שצריך לסדר לפני שמתחילים להשתמש בה, ואז כאשר מתחילים אז היא נורא נוחה ומהירה. שאל את ozmiri שעברה את אותו תהליך.. יהיה מעצבן ואיטי לעזור לך פה דרך הפורום, אז לדעתי עדיף דרך הטלפון, אבל אם אתה מתעקש אז אפשר פה - אז בקיצור > תחליט. ביי, תומר.

עד כדי כך?!

התוכנה הזו עד כדי כך מורכבת...? האמת, תומר.. שלמרות שהיא לא רצה על דוס - היא נראית ככה!! ולמען האמת האסטרו סקאן הרבה יותר נוחה לי.. אבל למרות הכל - אשמח אם תסביר לי על התוכנה.. טלפונית זה קצת בעיה.. וגם לא הייתי ממליץ לך לכתוב טלפון בפורום.. ;-).. אם נוח לך באיי סי קיו יותר - אז אין בעיה... אז בפורום או באיי סי? תחליט אתה :) תודה מראש!! שבי

למעלה