אסטרוגן גבוה

עידית1974

New member
אסטרוגן גבוה

מהילכולםאני אחרי ivf טיפול ראשון שלא צלח. בת 43. עברתי שאיבה של 4 ביציות והופרו 4/4 . החזירו 2. וכיום בטא שלילית כאמור. אחת הבעיות שלי זה שיש לי אסטרוגן גבוה כבר בתחילת המחזור. מישהי התמודדה עם זה? ואיך?האסטרוגן אצלי מגיע לאחר הזרקות וזה ביום העשירי של המחזור ל 8000 פלוס. רציתי לדעת אם זו סיבה למשל לחוסר השתרשות. אשמח לשמוע מניסיונכן. עצובה ��

טוליתי

New member
מצטערת על השלילי

אסטרוגן גבוה אינו פוגע ישירות בהשתרשות. אסטרוגן גבוה הוא ביטוי לרזרבה שחלתית נמוכה. יחד עם זאת, העובדה שהאסטרדיול אצלך ממשיך לעלות באופן לינארי, מאוד מעודדת. גם העובדה שהיו לך 4 הפריות מצוינת. על אף גילך, יש היגיון רב להמשיך באופטימיות, עד הסוף הטוב.
ועד שזה יקרה,
שולחת חיבוק גדול.

טוליתי

New member
צמיחה של הזקיק

מלווה בעלייה של האסטרדיול. המילים אחרות, הרופאים מחשיבים את העלייה באסטרדיול למדד חיובי לצמיחת הזקיק. זקיק בשל תורם. בין 600-1000 יחידות לערך האסטרדיול. בחלק מהספרות המקצועית מצוין כי אסטרגיול גבוה הוא מדד להצלחת הטיפול. כמובן שזה לא אומר שמי שהאסטרדיול אצלה נמוך בשגרה לא תצליח.

עידית1974

New member
אצלי הוא גבוה בשלבים מוקדמים של המחזור

וזו הבעיה אולי. בכל מקרה עם ההזרקות וזה הוא מגיע למדדים מאוד מאוד גבוהים. אני חושבת שזו בעיה אבל צריכה להתייעץ עם הרופא. תודה בכל מקרה.

למעלה