אסטרואידים רוצה לדעת?

עינת43

New member
אסטרואידים רוצה לדעת?

היי אני מתאמן כבר שנתיים והגעתי לתוצאות טובות מאוד הרבה אנשים אומרים לי לא להמשיך לפתח כי אני יהרוס את היופי שיש עכשיו, אבל אני נתקעתי ולא גודל יותר ובטח לא מהר, אז אני מעוניין לדעת על אסטרואידים? הרבה אמרו לי על תופעות לוואי,,מה הם? ומה כדי כדורים ,או הזרקה בישבן???

סטרואידים

להלן שני קישורים של הפורום בנושא, בשורה תחתונה זו לא הדרך להמשיך לגדול !

אלי ו.

New member
אסטרואידים

אסטרואיד הוא כוכב לכת קטן. לא כ"כ יעזור לך באימונים. סטרואידים לעומת זאת הם תוספים שאינם חוקיים בישראל ובעולם, ובפירוש אינם מומלצים למתאמנים. סטרואידים עם מעט ידע זה מתכון לבעיות רפואיות. אני בטוח שיש דרכים טובות יותר לעזור לך לצאת מההתקעות בלי סטרואידים. מצורפת כתבה שתענה לרוב השאלות שלך.

ronen222

New member
סטרואידים

סטרואידים אנבולים ואנדרוגנים הם בדרך כלל הורמונים חזקים יש המון סוגים ולכל אחד יש תופעה אחרת או הכל ביחד התופעות הרציניות ביותר היא האסטרוגן יש תפעות כמו בעיות בכבד ספירת זרע אקנה נשירת שיער וכו לא מומלץ לפחות אם לא מיצית את עצמך בכל הדרכים האפשריות

לא מומלץ !

בשום מקרה גם אם מיצית את עצמך בכל הדרכים האפשריות. להלן רשימה חלקית של תופעות של לקיחת סטרואידים: 1. רגישות יתר של השרירים לפציעה. 2. נזק לכבד. 3. בחילות. 4. הקאות. 5. רעידות. 6. התקרחות מוקדמת. 7. סחרחורות. 8. תנודות במצבי הרוח ובהם כעס, תוקפנות ודיכאון. 9. יתר לחץ-דם, שעלול לפגוע בלב ו/או בכלי הדם. 10. כאבי מפרקים. 11. הגבלת ההתפתחות לגובה. מקווה שמסר נקלט !

NaughtyBoy

New member
קצת מידע על הנזק של הסטרואידים

לא לגעת בסטרואידים! אתה לא יודע איך אתה תצטער על זה בעוד כמה שנים....

NaughtyBoy

New member
תודה רוב הקרדיט מגיע לך ../images/Emo140.gif

ולכל מי שנתן ביקורת, יום נעים ואימון מהנה. טיפ לחיים: אל תגעו בסטרואידים, רק למטרות רפואיות שאין להם מרפא בלי סטרואידים בלווי רופא צמוד.

revivo21

New member
דני בוי אתה דווקא המלצתה על אפדרין

אפדרין זה לא סטרואידים?

אפדרין

סטרואיד הוא הורמון, מולקולה שבנויה על בסיס של מולקולת כולסטרול (מולקולת שומן), הגוף משתמש בכולסטרול לבניה של ממברנות לתאים. 5 סוגים של סטרואידים: 1. טסטוסטרון (הורמון המין הגברי). 2. אסטרוגן (הורמון מין נשי). 3. פרוגסטרון (הורמון מין נשי). 4. קורטיזול (הורמון קטבולי - הורס). 5. אלדוסטרון, (הורמון מטבולי). אפדרין הוא הוא חומר ממריץ ולא סטרואיד שגורם לגוף ליצור יותר חום ובכך להוציא יותר אנרגיה, הוא שילוב של קפאין, אפדרין ואספרין ומשתמשים בו להרזיה. השימוש בו בארץ אסור.

revivo21

New member
גם אסור לעבור 50קמש בעיר השאלה...

למה אם הוא עוזר מה רע בו? ודרך אגב אתה בטוח שהוא אסור גם על כאלה שהם לא ספורטאים מיקצוענים?

NaughtyBoy

New member
אני בחיים לא המלצתי על אפדרין../images/Emo70.gif

לא להמציא דברים בבקשה...

"אבל אני נתקעתי ולא גודל יותר"

השאלה שלי היא מה אמור לגדול? שאלה אולי טיפשית אבל זה בגלל שעוד לא ביקרתי בחדר כושר. מחכה לתשובה...

אלי ו.

New member
גדילה = עליה במסת שריר

למתאמנים בד"כ יש מטרות: גדילה - שרירים גדולים יותר. חיטוב - הורדת שומנים. כח - יכולת להרים משקלים כבדים יותר כושר אירובי - יכולת לבצע פעילות אירובית מהר יותר, או לאורך זמן ארוך יותר. לכן תראה במקרים רבים מישהו שואל שאלה, ומיד עונים לו: "מה המטרה שלך?"

למעלה