אסטמה

numik

New member
אסטמה

שלום לכם
אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. מקשת לדעת עבור חברה אסמטית, איזה שמן כדאי שיהיה בבית לעתות חרום על מנת להקל על הנשימה אם יש צורך בכך. (ברור שזה לא במקום טיפול רפואי רק כתוספת ועזר) תודה רבה!

אני חושבת שאקליפטוס

אבל אל תקחי אותי במילה הוא מקל על הנשימה זה בטוח, אבל יכול להיות שיש משו טוב יותר

numik

New member
תודה פטל ../images/Emo39.gif

אשמח לשמוע עוד מידע אם יש.

../images/Emo24.gifברוכה הבאה numik ,,,,אסטמה

שמן אתרי אקליפטוס אם יש בבית תינוקות ,תחליף שמן אתרי-ניאולי. שמן האקליפטוס ידוע ,כשמן יעיל בבעיות מחלות הנשימה,אנטי דלקתי למערכת הנשימה,אנטי ויראלי,טוב לטיפול בברונכיט כרונית,למצבי גודש במערכת הנשימה,לדלקות גרון התקררויות והצטנניות מכייח,טוב לסנוסיטיס,לשיעול, **שמן אתרי מנתה-פותח את מערכת הנשימה מכייח,יעיל לטיפול באסטמה,ברונכיט כרונית,גודש,התקררויות,סנוסיטים,והצטנניות. **שמן אתרי לבונה-פרנקינסס-יעיל במקרי אסטמה,ברונכיט,דלקות גרון ובמערכת הנשימה,מרגיע נשימה מהירה ועצבנית,קוצר נשימה מכייח . **שמן אתרי בנזואין-מחזק את מערכת הנשימה,יעיל לגודש,אסטמה,דלקות במערכת הנשימה,גרון,התקררות,הצטננות,בעיקר כשקר ויש לחות,טוב לגודש מרחיב את דרכי הנשימה,מטפל,משקם ומחזק ריריות מערכת הנשימה. **שמן אתרי מרווה מרושתת-מתאים,לאסטמה,שנובעת מפחד ומלחץ נפשי,השמן מעולה לטיפול במצבים נפשיים של פחד,מתח,ודיכאון,אסור לשימוש בזמן הריון,ולאחר שתיית אלכוהול. **השמנים שמתאימים לילדים - שמן אתרי הדס, שמן אתרי לבנדר. שמן אתרי ניאולי. שמן אתרי לבונה. שמן אתרי קמומיל. יום מבורך.

למעלה