אסטמה לא מאוזנת

אסטמה לא מאוזנת

ביתי בת 7 וחצי, מגיל חודש היא סובלת מאסטמה של העור מגיל חצי שנה סובלת מאסטמה נשימתית. כשהיתה קטנה קבלה טיפולים של לומודל(באינהלציה),סרבנט, בודיקורט במשאף ע"י ארוצמבר. עכשיו היא מטופלת בפליקסוטייד 250 במשאף ובכדורי סינגולייר. הילדה סובלת מהתקפים חזקים המון פעמים לפחות פעם בשבוע, וחיה על אינהלציות. האמת שהאינהלציות עוזרות הרבה יותר מהמשאפים. ניסינו טיפולים אלטרנטיבים דיקור סיני הומופאטיה ללא הטבה. (היתה במחקר באסף הרופא בשירן - ללא הטבה) אנחנו רואים שכאשר אנחנו נותנים רק טיפול מונע במשאפים היא מקבלת אותו ע"י אירוצמבר ממתכת ממנו היא שואפת אך נראה לנו כי פעמים רבות היא לא לוקחת את זה כמו שצריך ויכול להיות שזו הסיבה להתקפים המרובים. יחד עם זאת יש לנו בעיה לבוא מספר פעמים רבות לקחת אותה מבית הספר מתקשרים אלינו לפחות פעם בשבוע. כשהיא מגיעה לאחות בית הספר ההתקף כבר חזק והמשאף לא עוזר והיא זקוקה לאינהלציה בדחיפות. כשאנחנו נוסעים להורים בצפון יש לנו מכשיר אינהלציה ברכב כי קבוע היא מקבלת שם התקף. אנחנו כבר די מיואשים. ניסינו לבקשמהרופא שיתן לה משאף של סרבנט שבעבר עזר לה אך נעננו בשלילה נאמר לנו כי הסרבנט הוא טיפול לא מומלץ, מדוע ? היינו רוצים לדעת מה הטיפול המונע הטוב שנהוג לתת לילדים בגיל כזה ? הבעיה אם המשאף שקשה לדעת אם החומר נכנס כמו שצריך וההתקפים שלה רבים מאוד. אנחנו מרבים לתת לה אינהלציות רבות, האם זה מזיק לגדילה ? האם אפשר להשתמש באינהלציות כבטיפול מונע ? אנחנו מחפשים פתרון כי ביתנו סובלת הרבה ואין לה כמעט תקופות טובות ומאוזנות. מדוע בבתי הספר לא מחזיקים מכשיר אינהלציה למיקרים כאלו ? הילדה מחסירה בשנתיים האחרונות המון בגלל האינהלציות. כשהיתה בגן היתה בגנים קיבוציים שם טופלה בגן באינהלציות ללא בעיות. היום כשהיא בבית הספר יש לנו בעיה. קצת מבולבל אבל אני מקווה שתוכל לתת לי קצת מידע שיעזור לי יעל אמא מיואשת

אסטמה לא מאוזנת

שלום, אתחיל בכך כי מומלץ לתת סרונט יחד עם הפליקסוטיד יש כיום טיפולים משולבים, כלומר המכילים את הפליקסוטיד והסרונט יחד קים תכשיר דומה המכיל בודיקורט ואוקסיס יחד. בכל מקרה מדע היא לא הגיעה למומחה שיוכל ליעץ לה מה לעשות לא סביר שהיא אכן תסבול כך לגבי הגדילה, חוששני כי היא מקבלת יותר מדי תרופות מה שיכול להשפיע על הגדילה. נשמח לראותה כאן וליעץ לכם. האם נבדקה כאן אלרגיה.? בהצלחה פרופ´ קיויתי

אלרגיה מוכחת

אכן כן נבדקה לאלרגיה החל מבדיקות בגיל שנה וחצי - רסט לחומרי מזון בהמשך עשינו טסטים נוספים בגיל 4 וכן טסטים עברה באסף הרופא בגיל 6. נאמר לנו שהיא רגישה לקרדית האבק, לשומשום,לפריחה של עץ זית, לשיערות של בעלי חיים. היינו איתה מספר פעמים אצל מומחים אך לשוא. אני מתיאשת מהטיפול המונע בגלל שהוא לא מונע, כאשר היא רק על משאף פליקסוטייד היא מקבלת את ההתקפים, טלפונים מבית הספר ואני מגיע למצב שבגלל היאוש אני כבר נותנת בבוקר אינהלציה ואז אני יודעת שהילדה לא תקבל קוצר נשימה בכתה. זו שיטה ? באינהלציה היא מקבלת פליקסוטייד או בודיקורט רספיולס 2 cc + בריקלין 0.5 גדילה - באופן יחסי היא ילדה די נמוכה. רציתי לדעת איפה אתה מקבל ואם ניתן לקבוע תור ולא לחכות כל כך הרבה זמן ? אנחנו מקופת חולים מכבי אם זה עוזר . תודה על תשומת הלב יעל

RE: אלרגיה - טיפול/ריפוי

יעל שלום לך, רק מי שמטפל ומביא להחלמתם של אלפי סובלים כדוגמת ביתך ואחרים יכול להבין את פניתך ואת סיבלה של ביתך (שלט לומר את היאוש שלך).. לצערי לרפואה הקונבנציונאלית אין כלים להבין את התופעות האלה ולכן גם חוסר אונים במתן פיתרון לכך. ממליץ לך להתקשר למרפאת שאנן מס´ טל´ 03 6420699 ולהתיעץ עם עדי שאנן אשר טיפל בהצלחה בלא מעט מקרים שכאלה ואחרים. הטיפול בשיטת איפק (I.P.E.C) הוא טיפול אנרגטי המבוסס על טכניקות שונות כולל קינסיולוגיה (לאיבחון) אינו כואב כי אם נעים וללא תרופות. נשמע חלומי ודמיוני -זו המציאות אמת לאמיתה ! מומלץ בחום ומנסיון. לעניות דעתי זו השיטה היחידה היכולה לפתור את הבעיה ולגאול את ביתך (ואתכם ) מכל הכרוך בכך. ב ה צ ל ח ה. אבישי

למעלה