אסטמה ובסיס סגור

zoharie

New member
אסטמה ובסיס סגור

גיליתי לפני כמה שבועות שיש לי אסטמה ואני מאוד רוצה בסיס סגור, יכול להיות שהאסטמה תפריע לי לקבל בסיס סגור? תודה מראש זוהר

eXtreM1

New member
לא קשור,

אסטמה יכולה להוריד לך פרופיל, אבל הסעיף של האסטמה לא קובע לך עם תהיה בבסיס סגור או פתוח.

zoharie

New member
ברור שלא קובע...

אבל הפרופיל שמקבלים (אם אני לא טועה 60 ומשהו) מונע בסיס סגור? אני ממויינת לתפקיד שרובו בסיסים סגורים.

meetAmeet

New member
אהה??? אסטמה זה לא בהכרח 64.

זה יכול להיות 45, 64 ו-72. ואולי גם יותר גבוה אבל אלו המקרים שאני מכיר... הכול לפי דרגת החומרה... ואם גילית את זה רק לפני כמה שבועות נראה לי שהמצב לא כל-כך חמור... אבל אני לא רופא.

eXtreM1

New member
לא מונע בסיס סגור

כמו שאמרו כאן , זה תלוי בחומרת המצב אני מניח שאת מסתובבת עם משאף נכון? לגבי האבק וכל השטויות האלה, יש חדרים לאסמטיים ככה שאין לך מה לדאוג. בקיצור זה לא יפריע לך אל דאגה =]

purple rose

New member
לא הוא לא מונע

הוא נותן לך הקלות בריצה וכאלה... וכמובן שקרבי אתה לא יכול לעשות. ד"א.. זה פרופיל 64... וכמו שמישהו אמר פה זה יכול להיות יותר נמוך ואז זה כבר מתחיל להסתבך. אבל כמובן שאת צריך להודיע למישהו. כדאי שתעשה את זה לפני היום גיוס אחרת סתם תתקע שם הרבה זמן בשביל הורדת פרופיל וכאלה.

אם כבר פתחתם את הנושא-

אז עוד שאלה- אני אמור לעדכן את המפקדים על זה שאני אסמטי ושאני צריך הקלות בריצות וחדר? או שהם יודעים על זה מראש וישר נותנים? תודה

ertert15

New member
ברור שכדאי לעדכן

חבל לך לקבל התקפים, ומי שמקבל 64 או 45 על אסתמה זה רק אם יש לו התקפים שדי חמורים לעיתים תקופות,לי למשל יש אסתמה אבל לא היה לי התקף כבר כמה שניים טובות אבל עדין בריצות ארוכות קשה לי לרוץ ואני עושה קולות של אסמטי ,אבל עדין קבלתי על זה רק סעיף בריאותי כי זה אסתמה קלה יחסית.

למעלה